כללי פולדרים-עזרה

daniela

משתמש רשום
נתבקשתי ע"י הלקוח לעצב פולדרים ואני צריכה עזרה מכיוון שמעולם לא התעסקתי עם פולדרים.
האם יש כל מיני גדלים? מה עוד עליי לדעת בנושא?

תודה

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פולדר "רגיל" הוא בגודל A4 וזה מה שמקובל לעשות
כמובן שיש אפשרויות לחיתוכים מעניינים לפי שטנץ שאת מכינה,
מה שמייקר את ההדפסה מאד ובד"כ לקוחות סטנדרטיים לא זקוקים לזה

מה שחשוב - לקבל את הפריסה מבית הדפוס שבו זה יודפס, משום שלכל בית דפוס יש פריסה טיפה שונה, וחבל לעבוד פעמיים (לעצב ואח"כ לנסות להתאים את זה לתבנית של הדפוס הנבחר)

בעיצוב -
להקפיד על גלישה נכונה, להפוך את החלקים שדורשים היפוך
הכי טוב לקחת פולדר קיים, לפרק אותו ולראות איך זה בנוי

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה לא בהכרח מייקר.
בית הדפוס שאני עובדת מולו כרגע ("דפוס איכות" - אלה שבזמנו הדפיסו להרבה מכאן גלויות עם לכה סלקטיבית מובלטת בחינם כחלק מהטבה של הניק "יצירה") עושים זאת ללא תוספת תשלום, התנאי שלהם זה שאת מביאה את הפריסה בעצמך.
(החיתוך שלהם נעשה בצורה דיגיטלית על בסיס הקובץ, ולא ע"י שטנץ = סכין פיזי שיורד וחותך, לכן הם לא צריכים לגבות על זה עלות נוספת)

לגבי השאר, אני מצטרפת להמלצות של אריאלס, בתוספת ההמלצה (הקריטית לדעתי) להדפיס את הפולדר במדפסת ביתית, בקטן ואפילו באיכות נמוכה, לגזור ולקפל ולראות שכל הכיוונים נכונים.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
יש שאלה מקדימה שכל בעל מקצוע צריך לשאול, כאן היא לא נשאלה.
מה הכמות??
אם הכמות קטנטנה/קטנה התשובה של נעמה כמעט מושלמת.(כאשר מדובר בחיתוך בפלוטר עושים דגם ראשון לבדיקה בגודל 1/1 אין צורך בהדפסה במדפסת ביתית)
אם מדובר בכמות גדולה צריך מבלט, ובמבלט הצורה משחקת תפקיד ראשי וכל תוספת למבלט, זה תוספת למחיר.
אצל כל שטנצר אפשר לקבל אין סוף פריסות לפולדר כולל חיתוך מודל ראשון בפלוטר לבדיקה ולאישור הלקוח וכבסיס עתידי לעיצוב שלך.
כמובן שרצוי להדפיס העתק שמש או אפילו אייריס ולחתוך אותו שוב בפלוטר להתאמה מושלמת של העיצוב וההדפסה למבלט.

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י naamah;986583:
זה לא בהכרח מייקר.
בית הדפוס שאני עובדת מולו כרגע ("דפוס איכות" - אלה שבזמנו הדפיסו להרבה מכאן גלויות עם לכה סלקטיבית מובלטת בחינם כחלק מהטבה של הניק "יצירה") עושים זאת ללא תוספת תשלום, התנאי שלהם זה שאת מביאה את הפריסה בעצמך.
(החיתוך שלהם נעשה בצורה דיגיטלית על בסיס הקובץ, ולא ע"י שטנץ = סכין פיזי שיורד וחותך, לכן הם לא צריכים לגבות על זה עלות נוספת)

אם מדובר בכמות קטנה את צודקת
בכמויות גדולות זה יוצא יקר מאוד
ואל תשכחי שעל בניית שטנץ מיוחד לוקחים תוספת גם בעיצוב עצמו

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
קופצת על האשכול
איזה דפוס אתם ממליצים לכרטיסי ביקור , פולדרים וכו' בכמויות ממש קטנות עם לקה סלקטיבית וכד'
(לדוג' 50 יחידות פולדר, 300 יחידות כרטיס ביקור)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה