עזרה פודקאסט בנושא מוזיקה

מינוס מקצועי

משתמש פעיל
יש את הפודקאסט "להצליח במוזיקה" של עמית ויינר, אם אין בו תכנים לא ראויים אשמח אם מישהו יכול להעלות את הפודקאסט או אפילו פרקים בודדים זה יעזור לי מאוד. וכן אם יש עוד פודקאסטים שמדברים בענייני מוזיקה (לא ראיונות עם מוזיקאים אלא דיבורים על הנושא - שיווק, פרסום, התלבטויות וכו') וראויים כמובן אשמח מאוד אם מישהו יכול להעלות, זה יעזור לי מאוד!!!
בתודה מראש!!!

מינוס מקצועי

משתמש פעיל
יש את הפודקאסט "להצליח במוזיקה" של עמית ויינר, אם אין בו תכנים לא ראויים אשמח אם מישהו יכול להעלות את הפודקאסט או אפילו פרקים בודדים זה יעזור לי מאוד. וכן אם יש עוד פודקאסטים שמדברים בענייני מוזיקה (לא ראיונות עם מוזיקאים אלא דיבורים על הנושא - שיווק, פרסום, התלבטויות וכו') וראויים כמובן אשמח מאוד אם מישהו יכול להעלות, זה יעזור לי מאוד!!!
בתודה מראש!!!

מינוס מקצועי

משתמש פעיל
בתודה מראש!!!
מישהו???

מינוס מקצועי

משתמש פעיל
באתר של קול מבשר (YIDISH 24ׂׂ) יש הרבה פודקאסטים באידיש (אם אתה מבין).
אידיש לא ממש עוזר לי. אבל בכ"א אני לא מחפש סתם פודקאסטים, אני מחפש משהו מאוד ספציפי:
זה מאוד חשוב לי!!! אם יש מישהו שבחסימה שלו יכול להוריד ולהעלות לכאן (כמובן רק אם אין תכנים לא ראויים!) זה יעזור לי מאוד!!!

מינוס מקצועי

משתמש פעיל
בתודה מראש!!!
מישהו?????????????????

מינוס מקצועי

משתמש פעיל
יש לך עכשיו את פודקאסט "הלובי" של שלום ברנהולץ
תנסה
אני עוקב אבל אני מחפש יותר מזה וגם זה לא כל כך שיחות על מוזיקה אלא שיחות אישיות עם אמנים. בכל מקרה זה גם מעניין אותי ואני באמת עוקב וצופה כל שבוע.
אם למישהו יש את הפודקאסט של דוידי נחשון להורדה בMP3 זה גם יעזור לי מאוד. בינתיים ביקשתי ולא נעניתי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה