נכתב ע"י פדחנית;2345852:לי יש פגוש מאליאקספרס הגיע לי יחד עם העגלה
ולא השתמשתי איתו אני יכולה למכור לך
האם זה מתקפל יחד עם העגלה ?אני קניתי באלי אקספרס ב58 ש"ח
מעולה וחזק !
Baby Yoya Stroller Accessories Yoyo Stroller Armrest Bumper Pushchairs Pram Part
קנו Baby Yoya Stroller Accessories Yoyo Stroller באתר זיפי - פשוט לקנות באלי אקספרס בעברית במחירים המשתלמים ביותר עם אפשרות לקבל החזר כספי מלא על מכס!www.zipy.co.il
זה מתקפל יחד עם העגלה קצת צריך ללחוץ אבל ננעל ואגב מאלי אקספרס מצויין ועושה את העבודה.האם זה מתקפל יחד עם העגלה ?
תודה על התגובה המהירה!זה מתקפל יחד עם העגלה קצת צריך ללחוץ אבל ננעל ואגב מאלי אקספרס מצויין ועושה את העבודה.
מצורףתודה על התגובה המהירה!
איפה על השלד זה מתלבש?
וכן האם אין פתרון למצב "השכיבה" שזה מבחינתי כמעט ישיבה?
יש לך קישור?אני קניתי ב15$ באלי אקספרס, וחיברתי ליויו מקורי.
החזיק מעולה ויציב מאד!
הבעיה היתה הבת שלי שדחפה אותו עם הרגליים עד שנשבר לו...
מאד אהבתי אותו כי הוא פתר את הבעיה שהילד לא יושב מספיק יציב
ממש מומלץ!
ראיתי שיש גם פגוש כמו מגש עם מקום לכוס, נראה לי אפילו יותר מוצלח ממה שהיה לי,
מכרת?למכירה פגוש מותאם לעגלת YOYO
מתקפל יחד עם העגלה
ב130 ₪ לפרטים 0548492460
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: