מאוד תלוי בערים.שלום,
במידה ואין שאלה כספית, האם נשים היום קונות פאת טופ לייס או פרונט?
השאלה היא על נשים שאינן בקצוות- לא מודרניות ולא צול.
האם יש הבדל מבחינת צניעות בין טופ לפרונט?
אשמח לדעת.
תודה מראש
כלומר שאם את מתכוונת שיש אזורים שעדיין לא נכנס כי לדוגמא זה רחוק מהמרכז וירושלים או מבחינת סגנון האנשים/ צדקות?מאוד תלוי בערים.
באזורי- התשובה היא ממש לא.
מכירה גם אזורים אחרים.
צוּ"ל, או צוּלניק או צוּלער (בלשון נקבה: צוּ"לית וצוּ"לניקית) הוא שם תואר סטריאוטיפי בסלנג הדתי והחרדי לדמות המאופיינת בצדיקות יתר ופעמים רבות אף צדקנות, לפעמים בקונטציה שלילית. הכינוי מורכב מראשי התיבות של הביטוי "צדיק ורע לו".מה זה צולית
סליחה אני פשוט לא מבינה את ההגדרה.
לא!!!!!האם יש הבדל מבחינת צניעות בין טופ לפרונט?
לא מכירה (הרבה) אנשים או נשים שחושבים שהם בקצוות.נשים שאינן בקצוות- לא מודרניות ולא צול.
אני חושבת שזה מהמם.
אבל גם ללכת עם השיער הטבעי שלך או מכנסיים זה יפה.
חושבת שזה פשוט נורא אלו שעושות את זה וצולי"ת אני ממש לא.
תלוי מה המטרה שלך ללבישת פאה. אם זה בשביל שלא יראו את השיער שלך זה עונה על ההגדרה. אבל אם זה גם כדי שידעו שאת נשואה שזו מטרה חשובה בחבישת פאה אז התשובה היא ממש ממש לא.
אין סיכוי להגיע למסקנה הזו שאת לובשת פאה עם הטופ או הפרונט גם אם מתעמקים בצמיחה.
אני אולי צולית, אבל יש לי הרבה חברות גם מהארץ וגם מחו"ל שהן מודרניות פלוס והן היו מזועזעות לשמוע שזה נכנס לציבור החרדי
כמה טוב לשמוע קולות שפויים בתוך הבלבול והבלגן!!!אוי
זה ממש חוסר צניעות הפאות האלו!!
כל אחת שקונה כזו פאה אחראית על כך שזה נכנס עוד פסיעה קדימה לציבור.
ואני לא צולית בכלל, אוהבת פאות יפות מאד ומרשימות.
אבל לא להיסחף. חייבים לנסות למנוע כמה שיותר את הדבר הזה.
אישה שלובשת את זה א"א לדעת שהיא נשואה!
מבחינתי שתיהם לא צנועים!האם יש הבדל מבחינת צניעות בין טופ לפרונט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: