לא בטוחה שעדיין יש אותו,ליסוע עם קו 20/205/17 לרדת בראול ולנברג / הברזל חוזרים טיפה אחורה ויש כניסה
לפארק הירקון אולי זה נקרא בלילה מאד רגוע שם יש שם מתקני כושר , מקומות ישיבה , מסלול אופניים והליכה ואני חושבת שיש שם עוד סוג של מתקנים, ושם אגב ראיתי שעושים שם מנגל.
חופשה נעימה!
הייתי שם לא מזמן ברור שהוא קיים!לא בטוחה שעדיין יש אותו,
איזה פארק זה בכניסה? שם, רחוב? משהו..יש פארקים מוצלחים בגבעת שמואל, אחד ממש בכניסה דרך גשר הולכי רגל,
היינו שמה עם בחורים היה מוצלח מאוד(השאלה כמה מפוצץ זה יהיה עכשיו)
יש גם פארק רמון בגבעת שמואל קו 17-18- 160 מגיעים לשמה.
אני לא זוכרת בדיוק כתובת יודעת להגיד שזה ליד רח' רימון(לא רמון)איזה פארק זה בכניסה? שם, רחוב? משהו..
ומה יש שם בפארק?
את פארק רמון אני מכירה,
מחפשת גם משהו אחר.
נסגר בשעה 11אני לא זוכרת בדיוק כתובת יודעת להגיד שזה ליד רח' רימון(לא רמון)
נכנסים בשביל של הולכי רגל,
בכיכר פונים שמאלה עד הסוף- רואה שם גינה אבל לא לזה כוונתי
אפשר ללכת מאחורי הגינה(אבל יותר חשוך)
לכן ממליצה ליד הגינה לעבור את הכביש לצד של הגינה וברחוב הראשון ממשיכים ישר זה נראה מקום שומם
ואז בצד ימין יש כניסה לפארק
בשעה 11:00 נכבה האור שמה
יש מקום שמיועד לילדים קטנים מאוד- כמו מסלול כבישים מתאים לילדים קטנים עם מכוניות.
ויש גם מתקנים גבוהים
מרחבי דשא
מתקני כושר
ואמור להיות שביל עם מים - אני עדיין לא ראיתי את זה פתוח
בסוף הגינה יש אגם עם מים וראיתי שם גם דגים.
אפשר לעשות שם מנגל?נסגר בשעה 11
נראה לי שלא מיועד למנגלאפשר לעשות שם מנגל?
ליסוע עם קו 20/205/17 לרדת בראול ולנברג / הברזל חוזרים טיפה אחורה ויש כניסה
לפארק הירקון אולי זה נקרא בלילה מאד רגוע שם יש שם מתקני כושר , מקומות ישיבה , מסלול אופניים והליכה ואני חושבת שיש שם עוד סוג של מתקנים, ושם אגב ראיתי שעושים שם מנגל.
חופשה נעימה!
בונים שם רכבת קלה, הורידו חלק גדול מהפארקבהמשך רח' אבוחצירא להמשיך בכביש אחרי קניון איילן
מצד ימין ושמאל יש שם פארקים שרבים נוהרים לשם בימי בין הזמנים
נשמע קצת מוזר?
אבל בכל אופן
היכן אפשר לטייל באיזור בני ברק והסביבה?
פארקים, מסלולי הליכה, אטרקציות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: