מואר בלילה?יש שם פארק מהמם, חדש ממש.
מתקנים חדישים, מתקני ספורט. מתאים לכל הגילאים.
מן הסתם עמוס מאוד,
קוראים לו בשמו החדש גן העץ.
השאלה אם מואר בלילה?אפשר מנגל
יש מים ברחבי הגן
שרותים בשעות היום
זה פארק גנים לשעבר רק חידשו מתקנים
עמוס מאד!!
הייתי ביום, כך שאין לי תשובה.מואר בלילה?
המתקנים מוארים יפההייתי ביום, כך שאין לי תשובה.
אילו קוים מצומת רמות? מה הכתובת המדויקת של הפארק?עמוס עמוסס
אבל השטח גדול
התחבורה אליו ממרכז העיר ארוכה, נסיעה ארוכה ממש
קצת מסובך:516 עד בית וגן ומבית וגן קו 26 או 21 עד תחנת רכבת ומתחנת רכבת קו 10 או 24 עד דיור מוגן גיל הזהב ומשם לרדת ירידה של רבע שעה אבל המאמץ שווה (סיפור של חצי שעה)אילו קוים מצומת רמות? מה הכתובת המדויקת של הפארק?
הגזמתם. מתחנה מבית הארחה (תחנה ראשונה בבית וגן) זה רק לחצות כביש להגיע לרכבת הקלה. וכן לחצותת את הפסגה לקו 23. (וחוץ מזה שאפשר להחליף באותה תחנה ל35)ומבית וגן קו 26 או 21
איך קוראים לתחנה שיורדים בה?אני גרה באזור פארק העץ ברכב זה ממש קצר באוטובוס זה מהתחנה רבע שעה הליכה מבית דיור מוגן
הפארק ענק מקום נחמד לצילום מתקני נינג'ה וטיפוס פינת חול מהממת עם משאב מים ממש כמו החלומות של הילדים מקום לישיבה ומנגל ומי שמגיע לשם יש פיצה שמש זולה באיזור
משהו ליד דיור מוגן גיל הזהבאיך קוראים לתחנה שיורדים בה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: