דרוש מידע פאנית מומלצת באשדוד לקניית פאה - מכירות?

אורית שמואלי

משתמש פעיל
מחפשת לקנות פאה חדשה מצוינת אשמח להמלצות על פאניות מעולות בלבד(עדיפות לאשדוד)
תודה לכולן!!!

chanab

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מצטרפת-
ממליצה על שלומית זמלמן.
סלון גדול ומקצועי, פאות איכותיות משיער מעולה, שירות מדהים גם אחרי שנים, זריזות ואחריות.
08-8649917
(באופן כללי, אני חושבת שכדאי שתמקדי מה את מחפשת ומה חשוב לך, כי שונה כלה צעירה שמחפשת להפציץ מאישה בת 27 שמחפשת פאה נוחה וזולה שלא תדרוש סירוקים רבים ומאישה בת חמישים שמחפשת פאה אלגנטית לחתונת בנה... יש המון פאניות טובות ומומלצות באשדוד, השאלה היא למה. המלצתי על שלומית כי סדר הגודל של הסלון שלה כיום עונה למגוון דרישות, סגנונות ומחירים והשירות שלה מדהים.)

אורית שמואלי

משתמש פעיל
תודה לכולכן!
אישה בת 27 שמחפשת פאה נוחה וזולה שלא תדרוש סירוקים רבים
זה עונה יותר להגדרה שלי...
עדין מאד חשוב לי שער טוב שהפאה תראה טוב לאורך זמן, וכן חוץ מהנוחות גם פאנית שיודעת להתאים סגנון הפאה לפנים
אשמח לעוד שמות

chanab

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
תודה לכולכן!

זה עונה יותר להגדרה שלי...
עדין מאד חשוב לי שער טוב שהפאה תראה טוב לאורך זמן, וכן חוץ מהנוחות גם פאנית שיודעת להתאים סגנון הפאה לפנים
אשמח לעוד שמות
אם אלו הדרישות שלך את תהני משלומית. מכירה אישית כאלו שעשו אצלה פאות של ייבוש טבעי, הן חופפות לבד בבית ובאות לסרק פעם בשנה ונראות תמיד מדהים.
אני אישית אמנם לא עשיתי ייבוש טבעי, וכן מגיעה לעתים קרובות יותר לסרק, אבל הפאה נראית יפה גם כשהיא מפורקת לגמרי, נוחה ונעימה ועם גוונים יפהפיים ושיער מעולה.
מה שעוד טוב אצל שלומית זו ההתאמה שלה וההיכרות שלה עם מגוון סגנונות. להרבה פאניות יש קו חזק- לדוג': חסידי/ מודרני וכד', ואצל שלומית תוכלי להיפגש בפאות מכל הקהילות:) בעיני זה ערך מוסף של מקצועיות.
אני חייבת לציין שלמרות שיש לה סלון גדול וצוות רחב, זה לא סותר את היחס האישי והשירות המדהים. זוכרים אותך ואת הפאה שלך באופן פרטני כאילו היא הפאה היחידה שמסורקת שם באותו יום.
ראיתי גם פאות של תמי לוינזון- יפהפיות לטעמי. מאד מותאמות לסגנון האישה ולטעמה, ומחמיאות לכל אחת. אני חושבת שגם היא עונה למטרה שלך. והיא אישה מדהימה ונעימה.

• תודה
Reactions: cyp

ב. ש.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני עשיתי לפני 4 וחצי שנים אצל שלומית...
פאניות שמסרקות לי את הפאה לא מאמינות שזו פאה בכזה "גיל"...
לגבי מס' סירוקים - זו פאה של שבת - אבל בשבת זה בשימוש מלא...
יכול לקרות המון פעמים שאני מסרקת את זה לחגים ולפסח - והפאה נראית מעולה!

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אסתי פיליפ
0527634201
מייצרת לבד לפי הזמנה מדויקת
פאות להיט

chani miller

משתמש צעיר
שלומית זמלמן,
רוחי אדלר - בעל הנס,
ניסינו בכל מיני - ושלהן מושלם!

(:Chavy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
רוחי אדלר
כבר פאה שלישית רק אצלה!
ויש את יודית שטיינברגר שגם אלופהה

בת צלפחד

משתמש מקצוען
רוחי אדלר - קניתי ל-2 בנות כלות והיינו מאוד מרוצות,
התאימה מאוד יפה לפנים .

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  37  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה