לי יש חלקה ליומיום היא מתוקה ונעימה
שווה בדיוק את המחיר כלומר אל תצפי שתראה כמו פאה של 8k
וגם @במבה נוגטתשאלי את @hbecker
כנל, קניתי אצל רבקי ואם אני זוכרת נכון היא עלתה 5K.
קניתי אצלה במחיר הזה והוספתי עוד 300 עבור גוונים ובייבי הייר. העיצוב שלה יסודי. ייתכן ואח"כ תצטרכי להוסיף עיצוב קטן אצל הפיאנית שלך, אבל לדעתי זה השתלם. הפאה מאוד מרשימה. קניתי אורך כתף וקצת תנועתית.יש אחת במקור ברוך שמוכרת ב4.500 ש"ח
אשמח למידע, תודה....
ייבוש טבעי?כנל, קניתי אצל רבקי ואם אני זוכרת נכון היא עלתה 5K.
השירות של רבקי מושלם. היו כמה תיקונים קטנים בשנה הראשונה וזהו, ואני ממש מרוצה ממנה!
מה פתאום סינטטית, נראית טבעי מאד ויפה,מה הכוונה? היא נראת טוב אבל? או חצי סינטטית?
נראה לי שלא. אבל אפשר לברר אצלה (המכירה של מינדי). וחוץ מזה יש חלק, תנועתי וגלי - הכל באותו מחיר.איך אני שולחת הודעות פרטיות?
לא נותן לי..
דבי ו- המחיר הולך אצלה לפי אורך?
למה רק אצלה? סתם מעניין כי אני בדיוק מבררת על פאת קייט בטגלסקניתי אצל רבקי זלוטניק ואני ממליצה לקנות קייט רק אצלה
למה שלא תחזיק מעמד? אני פשוט מתעניינת עכשיו על פאה כזו.מה פתאום סינטטית, נראית טבעי מאד ויפה,
אבל אני חושבת שלא תחזיק מעמד 8 שנים אלא חצי כנראה יש לי אותה שנה בגלל שאני לא יוצאת יום יום לעבודה קניתי אותה היא לא פאה לחרישה שתחזיק מעמד,
בזמנו כשכתבתי את ההודעה הזו רבקי עסקה עם הקייט והיא- כאחותו של מי שמייבא את השיער של הקייט לארץ, היתה בוחרת לעצמה את הטובים ביותרלמה רק אצלה? סתם מעניין כי אני בדיוק מבררת על פאת קייט בטגלס
דווקא השיער נראה והרגיש ממש טוב, השאלה אם משהו משתנה במשך הזמן?
אשמח לכל המלצה או דיס גם באישי
אני אחרי שימוש של 3.5 שנים בפאת קייט, נראית מעולה כמו בהתחלה.תודה,
בכל מקרה יש לך מה לומר לי על איכות הפאה והשיער בעצמו.
אשמח ממש לשמוע
אם את נהנית ממנה אם הפאה לא מתנפחת נראית טוב נעימה נראית טבעי
אשמח לשמוע זה די דחוף לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: