עזרה עשיתם פירוליטי לתנור?! מה עשיתם עם המסילות\תבניות?

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
היצרן (בוש) אומר להוציא תבניות ומסילות צד לפני שעושים את התוכנית פירולטי (עלול להתעקם חום 500 מעלות), שמעתי שמועה לא מאומתת שאפשר לעשות את זה עם המסילות ולא קורה כלום, האם משהו ניסה?
בעיקרון הייתי קונה חדש לפסח אבל עם הקרונה זה סיפור מההפטרה....

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום

עברי אנכי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה תורנית
מב עם הזכוכית של הדלת?
ומה עם הגומיות איטום?
זה בעיה בהכשרה.

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
יש לתכנית הכשר הלכתי (הרב הלפרין) והרבה רבנים מתירים

נחלה

משתמש חדש
לי יש של בוש.
הזמנתי מהם מסילות ורשת לפסח בשנה שעברה והגיע עד הבית
חבל להרוס אותם בהגעלה.
כדאי לך גם תבנית אחת אמיתית כדי להניח בתוכ א התבניתהחד פעמית
בצורה כסו החוםמתפזר טוב יותר והאפיה הרבה יותר טובה

חחח

משתמש סופר מקצוען
דודה שלי סיפרה לי ששנים היא כמו ילדה טובה פעלה לפי ההוראות עד שפעם אחת שכנה שלה צחקה עליה ומאז היא מפעילה את התנור עם הכל ביחד ושבת שלום!! היא טוענת שזה פשוט תענוג ולא קורה לזה כלום.

gp1818

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
זה מוריד את הציפוי של התבניות
וגם הרשת והמסילות מחלפים צבע
מנסיון בתנור בוש

blueberry

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איך מורידים את המסילות והדלת בתנור בוש?

עובדת לפרנסתי

משתמש פעיל
בבקשה.
התקשרנו היום לקו ההלכה אפשר להגעיל במים רותחים.עשיתי את זה מקודם מילאתי אמבטיה 10 סמ מים רותחים !!!להשאיר בפנים לדקה ולהוציא.
..ותודה..בזכותך עשיתי את זה השנה מוקדם ,המאצת אותי:)

שעשוע

משתמש פעיל
בבקשה.
התקשרנו היום לקו ההלכה אפשר להגעיל במים רותחים.עשיתי את זה מקודם מילאתי אמבטיה 10 סמ מים רותחים !!!להשאיר בפנים לדקה ולהוציא.
..ותודה..בזכותך עשיתי את זה השנה מוקדם ,המאצת אותי:)
הערה הלכתית: אין שום אפשרות הלכתית להגעיל באמבטיה כי צריך שיהיה מים רותחים שמעלים אבעבועות, תשאלי שוב את קו ההלכה ותבררי.

שעשוע

משתמש פעיל
דודה שלי סיפרה לי ששנים היא כמו ילדה טובה פעלה לפי ההוראות עד שפעם אחת שכנה שלה צחקה עליה ומאז היא מפעילה את התנור עם הכל ביחד ושבת שלום!! היא טוענת שזה פשוט תענוג ולא קורה לזה כלום.
האם תוכלי

שלום
האם את יודעת (או יכולה לברר) באיזה תנור מדובר? כלומר איזו חברה?
כי בהמשך השירשור כתבו שהציפוי של תבניות של בוש עלולות להתקלף בפירוליטי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה