אופיס 365 עריכת מקרו בוורד בעברית

בר בי רב

משתמש פעיל
זה זמן רב שאני מנסה לערוך מקרואים בוורד על ידי העתקת קודים מהפורום כאן ובד"כ זה לא מצליח לי.
רציתי לשאול, אינני מתערב בענינים של מיקרוסופט למה הם עשו את עריכת המקרו באנגלית, אבל האם מישהו מכיר תוכנה עורכת מקרו בעברית? או מישהו מכיר מדריך ברור לעריכת מקרו בעברית.

בר בי רב

משתמש פעיל
אבל אין שום הדרכה פשוטה בעברית על כל האפשרויות של המקרואים?
כמו כן האם יש איזו תוכנה חיצונית, אפילו באנגלית לעזרה יותר מהאופיס הפשוט?

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
קבל שתי המצלות:
א. אם יש לך שאלה/הערה/הצעה וכל דבר אחר, במקום לרכב על שרשור עתיק, פתח אחד חדש משלך.
ב. אם משהו לא מצליח, תשאל. כמובן באשכול חדש. ככל שתפרט יותר הסיכוי שתקבל מענה יגדל.

בהצלחה

Yisrael

משתמש פעיל
א. באתר הפיתוח של מיקרוסופט יש הרבה עזרה על VBA, באנגלית כמובן. אתה יכול לעיין כאן.

העזרה של מיקרוסופט היא נוחה גם משום שהיא מאפשרת לבחור קטע בקוד ובלחיצה על f1 יפתח עמוד העזרה הנוגע לאובייקט שנבחר.

דרך אגב: באופיס 2010 ומטה העזרה ל VBA היתה במצב לא מקוון, אם זה יותר נוח או כשאין חיבור אפשר להשתמש במהדורה הזו.

ב. באופן עקרוני חשוב להבין את העקרון המבני של אופיס מבחינת תכנות את המערכים השונים וכיו"ב.

ג. כמובן ללמוד VB. מכיון שאני מניח שאתה לא מעוניין לבנות תכנה מורכבת אלא רק להשתמש בפקודות מאקרו פשוטות, יספיק להבין את היסודות של VB, יש אתרים ברשת שמלמדים את זה ואפילו בעברית.

ד. אחרי שמבינים את היסודות של VB אפשר ללמוד את המבנה התכנותי של תכנת האופיס הרצויה על ידי הקלטת מאקרו ולמידה ופענוח של הפלט שנוצר.

בהצלחה!

נ"ב: כמו שכבר אמרו פה לפעמים יותר פשוט לשאול כאן את האנשים שכבר מבינים בתחום. כששואלים בצורה בהירה ותמציתית בדרך כלל מקבלים מענה יעיל.

בר בי רב

משתמש פעיל
@Yisrael, תודה רבה על שהשקעת מזמנך לעזור לי בלי שאתה מכיר אותי!
האם יש לך איזה קישור ברשת שאתה יודע שקל ללמוד בעברית את יסודות המקרו?

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה