דיון ערב לביבות בלי גלוטן ובלי מוצרי חלב

מה יש

משתמש מקצוען
בשנה האחרונה התגלו במשפחה 2 ילדים עם צליאק
יש כמה אלרגיים לחלב..
אשמח לרעיונות לתפריט לערב לביבות המשפחתי מסורתי
לא דברים הזויים- אנחנו משפחה פשוטה ועממית
ולא נתחיל להכין 50 מנות מקמח נטול גלוטן- זה יקר מדי.
אבל שיהיה גם להם מה לאכול וירגישו בנח

חייצ'ו

משתמש פעיל
שקשוקה
פשטידות (אני הכנתי קוגל תפו"א ופשטידת פצפוצי אורז ותירס פרווה, אני מניחה שאפשר לעשות על בסיס פצפוצים גם פשטידת בצל, פטריות)
סלטים
סירות תפוחי אדמה, ציפס
לביבות שונות- הרבה מהם אפשר גם ללא קמח
מרקים- כתום/תירס/עגבניות ואורז/ בצל/פטריות
ממולאים

תמנונה

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
אתם סופר נחמדים. אף אחד לא חושב להתחשב בצליאקיות שלי, אני אמורה לדאוג להן בעצמי.
כתבו לך הרבה אפשרויות, מוסיפה שבבלינצעס אפשר בקלות להמיר בקמח תפו"א.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אצלינו תמיד מתחשבים אם הארועים הם בהכנה בייתית וגם אם לא מבקשים מראש מהקיטרינג...
בכל מקרה אם תעברו לערב לביבות בשרי יהיה לכם הרבה יותר קל...

Lady D

משתמש פעיל
בדיוק ראיתי עכשיו באתר של ניקי ב מתכון לביבות תפוח אדמה בלי ביצים ובלי קמח

יראת גאולה

משתמש מקצוען
לביבות תפו"א לא צריכות קמח,
אפשר להכין לביבות אחרות עם קמח ללא גלוטן, היות שזו כמות קטנה זה לא יצא יקר (קורנפלור, שבולת שועל ללא גלוטן או תחליפי קמח ייעודיים).

אפשר סגנון בשרי של לחמניות, צ'יפס, פסטרמות / נקניקיות, קטשופ חומוס חמוצים ירקות וכו'. ורק לילדים הציליאקים לקנות כמה לחמניות לל"ג (מן הסתם יש להם בבית במקפיא...).

לגבי סופגניות זה באמת מאתגר, חושבת שהייתי מוותרת, או מתייעצת עם ההורים אם יש פתרון אפשרי.
אפשר קינוח של גלידה או קינוחי כוסות (בלי פרורי עוגיות, או להכין כמה מיוחדים בלי פרורים או עם פרורי ביסקוויטים לל"ג).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה