טיל שיוט חכם
משתמש צעיר
אני רוצה ללמוד ערבית טובה (לא מקצועי) אבל רמה גבוהה,
יש למישהו מושג??
יש למישהו מושג??
יש למישהו מושג??
את דוברת אנגלית ברמת שפת אם? או שהספיק לך הידע שיש לך בשביל ללמוד שפות אחרות?מדרסה מצוין לכללי הדקדוק ולמבנה השפה, יש להם קורס חינמי בקמפוס IL.
אבל לתרגול היום יומי אני ממליצה על אפליקצית Duolingo! אפליקציה מדהימה.
אני כבר דוברת ספרדית מהלמידה משם ואני בדרך לערבית ב"ה.
בנוסף, מדרסה לא מלמדים קרוא וכתוב וDuolingo כן.
ב10 דקות של תרגול יומי תצא עם שפה חדשה.
הממשק שם מדהים, זה מרגיש יותר כמו משחק מאשר למידה והאפליקציה חינמית.
רק שים לב שזו אפליקציה בין-לאומית לכן לומדים ערבית באנגלית, עוד אין להם ערבית בעברית.
בתור התחלה תצטרך אנגלית בסיסית ממש וככל שהרמה תעלה גם הרמה באנגלית תעלה.
בכל אופן, במה שלא תבחרו, שתהיה הצלחה מרובה!
למידת שפה זו חוויה שאין שנייה לה והיא שווה כל דקה של מאמץ, מניסיון ( :
כן ב"ה, אבל לא צריך את זה בשביל להתחיל ללמוד שפות אחרות, באופן אישי אני ממליצה תמיד למוד אנגלית בצורה טובה לפני שפה אחרת, אבל אם אתם מעוניינים דווקא בשפה אחרת לא צריך את זה.את דוברת אנגלית ברמת שפת אם? או שהספיק לך הידע שיש לך בשביל ללמוד שפות אחרות?
לא יכול להיות, Duolingo נפתח בנטפרי וזה הסינון הכי טוב שאני מכירה.הבעיה שהסינון לא פותח לי את זה... את הDuolingo...
יש עוד דרך?
יש למישהו מושג??
כן ב"ה, אבל לא צריך את זה בשביל להתחיל ללמוד שפות אחרות, באופן אישי אני ממליצה תמיד למוד אנגלית בצורה טובה לפני שפה אחרת, אבל אם אתם מעוניינים דווקא בשפה אחרת לא צריך את זה.
שואלת אותי? אני מדברת על דואלינגושל מדרסה או Duolingo?
כן, יש לי נתיב...לא יכול להיות, Duolingo נפתח בנטפרי וזה הסינון הכי טוב שאני מכירה.
יכול להיות שיש סינונים יותר מחמירים?
אשמח לדעת..
מדרסה מצוין לכללי הדקדוק ולמבנה השפה, יש להם קורס חינמי בקמפוס IL.
אבל לתרגול היום יומי אני ממליצה על אפליקצית Duolingo! אפליקציה מדהימה.
אני כבר דוברת ספרדית מהלמידה משם ואני בדרך לערבית ב"ה.
בנוסף, מדרסה לא מלמדים קרוא וכתוב וDuolingo כן.
ב10 דקות של תרגול יומי תצא עם שפה חדשה.
הממשק שם מדהים, זה מרגיש יותר כמו משחק מאשר למידה והאפליקציה חינמית.
רק שים לב שזו אפליקציה בין-לאומית לכן לומדים ערבית באנגלית, עוד אין להם ערבית בעברית.
בתור התחלה תצטרך אנגלית בסיסית ממש וככל שהרמה תעלה גם הרמה באנגלית תעלה.
בכל אופן, במה שלא תבחרו, שתהיה הצלחה מרובה!
למידת שפה זו חוויה שאין שנייה לה והיא שווה כל דקה של מאמץ, מניסיון ( :
עכשיו אני רואה שמדרסה כן מלמדים כתיבה, אבל אני עדיין חושבת ששל Duolingo יותר טוב מכמה סיבות.:
כולל את הכל, השאלות מתחלקות בין כתיבה, קריאה, דיבור ושמיעההאם דואלינגו מלמד גם דיבור והגיה ( אנגלית) או רק קריאה וכתיבה?
הלימוד הוא גם בכתיבה וקריאה, גם שמיעה ודיבור שזה משפר את הדיבור והגיה (אם אין יכולת טכנית לשמיעה ודיבור זה נותן לדלג את זה)האם דואלינגו מלמד גם דיבור והגיה ( אנגלית) או רק קריאה וכתיבה?
בהחלט, בDuolingo חלק מהתרגול זו הקלטה, שמע, הקלדה ולפעמים כתיבה של האות. זוהי בהחלט נקודת יתרון משמעותית מאוד. בגדול כדאי להיכנס לאפליקציה ולראות בעיניים.אם דואלינגו מלמד גם דיבור והגיה ( אנגלית) או רק קרqa יאה וכתיבה?
אם יש מילה שלא יודעים, פותחים מילון ואז שתי השפות משתפרות ( :שואלת אותי? אני מדברת על דואלינגו
מוזר, אצלי לא מופיע אפשרות שמע ודיבור,בהחלט, בDuolingo חלק מהתרגול זו הקלטה, שמע, הקלדה ולפעמים כתיבה של האות. זוהי בהחלט נקודת יתרון משמעותית מאוד. בגדול כדאי להיכנס לאפליקציה ולראות בעיניים.
אני כל פעם מחדש מתפלאת שהיא בחינם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: