אני לחוצה כי התפרים ממש מחוברים למקום שהיה שם את השן - השאלה אם זה ככה צריך להיותתפירה עשו לך כי זה עקירה כירוגית
ואכן יש צורך באנטביוטיקה למניעת זיהום
לפי תיאור המקרה חייבים אנטיביוטיקה, מאד מוזר שלא הביא מרשם.אני לחוצה כי התפרים ממש מחוברים למקום שהיה שם את השן - השאלה אם זה ככה צריך להיות
והרופא לא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה..
(זה עקירה במרפאת שיניים ולא בבית חולים)
כנ"ל1. להתקשר מחר על הבוקר לרופא ולברר על אנטיביוטיקה
2. אקמול, אופטלגין ואיבופרופן לסוגיו (נורופן, איבופן) הם בדיחה לכאבים של עקירה כירורגית. בשביל זה יש נרוסין. נמכר ללא מרשם בכל בית מרקחת. יש גם כדורים חזקים יותר.
3. לשטוף עם השטיפה בלי לקמצן או להתעצל. פעמיים ביום. תרודנט או קורסודיל. כן, זה שורף.
4. ברור שהתפרים מחוברים למקום שבו הייתה השן. הם סוגרים את החור הפתוח שנוצר שם.
תודה!!!4. ברור שהתפרים מחוברים למקום שבו הייתה השן. הם סוגרים את החור הפתוח שנוצר שם.
גם לי הייתה הרגשה כזאת. אבל זה לא נכון. פשוט הכל נפוח. לכן זה נראה לך.תודה!!!
לגבי התפרים החיך עצמו תפור למקום שהיה את השן (הלחי מחובר לשן מבפנים) השאלה אם זה ככה צריך להיות.
לוקח לפחות שבועיים שלושה עד שנעלמים התפריםכל כך מבינה אותך..
אני לפני שבועיים וחצי עברתי עקירת שן בינה כלואה בהדסה עין כרם, ועד עכשיו עדיין כואב לי...
כמו שאמרו-5 ימים מוקסיפן 500 מ"ג 3 פעמים ביום (רופא אחר טען שזה מידי הרבה ורק פעמיים, תבררי)
לי דווקא משום מה איבופן עזר יותר מאופטלגין, כנראה יש לו משהו יותר ממוקד לכאב הזה ברקמות השיניים.
מי מלח ומי פה.ממש לגרגר ולהתאמץ ולוודא שהאזור קיבל את השטיפה.
לא לצחצח שם שיניים באזור בכלל עד שבועיים, רק לשטוף. ולהקפיד לשטוף היטב כדי שהתפר ייסגר, הוא לא ייסגר אם יהיו שם ליכלוכים.
לי עדיין לא התנמסו כל התפרים,@free נראה לך שזאת בעיה?
כנספח לייסורים, לפחות הבונוס שירדתי איזה 4 קילו בשבועיים האלה.....
שן בינה כלואה?אצל איזה רופאה?פליייז זה ממש דחוףף לישבוע שעבר הוצאתי גם שן בינה
הרופא נתן לי אנטיביוטיקה טאמר לי שאני צריכה לשתות גם אם אני מרגישה שהכל בסדר..)
ואיבופן 400 אם יש כאבים.
האמת שאני בכלל לא מרגישה שהוציאו לי את השן..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: