כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מתכון עקיצת הדבורה

לליס

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני מחפשת מתכון טוב (ועדיף כמה שיותר פשוט) לעוגת עקיצת הדבורה.
אפשרי חלבי.

כמו"כ אשמח לדעת כמה זמן היא מחזיקה מעמד בקירור.
אני רוצה להכין את העוגה כמה שיותר מוקדם, והיא עתידה להישלח בראשון בעז"ה.

@shira bira מתייגת אותך, כי בטח יש לך אחד כזה :)

תודה!
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אשמח, תודה!
בבקשה.
גילוי נאות - הבת שלי קיבלה את המתכון מחברה, שטענה שזה מתכון של סבתא שלה (מאמינה שגם הסבתא לא יצרה אותו בעצמה) כך שאין לי מושג למי לתת את הקרדיט.


החומרים לבסיס:

1/4 כוס שמן

3 חלמונים

1 סוכר וניל

כוס קמח

כפית א. אפיה

1/4 כוס חלב/מים

מערבבים את כל החומרים

בקערה נפרדת מקציפים:

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר.

מערבבים את שתי התערובות. שופכים לתבנית עגולה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שיוצא קיסם יבש.

מקררים וחותכים לשתי שכבות.
(אני מעדיפה לאפות שתי עוגות נמוכות)

למילוי מקציפים:

1 שמנת מתוקה

2 כפות א. סוכר.

ממלאים בין שתי השכבות.

לציפוי ממיסים:

50 ג' חמאה

5 כפות סוכר

כפית נס קפה.

מערבבים כל הזמן עד שהכל נמס.

סוגרים את האש ומוסיפים חצי גביע שמנת חמוצה(כשזה עדיין חם).

טוחנים בבלנדר מקל עד למרקם חלק.

אפשר להוסיף פרוסות שקדים/אגוזי מלך/פקאנים קצוצים.

שופכים מעל העוגה ושמים במקרר.
אני שומרת את העוגה במקפיא, אבל מפשירה לפני ההגשה, כי זה יותר טעים כשהעוגה רכה ונימוחה ולא קפואה.
 

לליס

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בבקשה.
גילוי נאות - הבת שלי קיבלה את המתכון מחברה, שטענה שזה מתכון של סבתא שלה (מאמינה שגם הסבתא לא יצרה אותו בעצמה) כך שאין לי מושג למי לתת את הקרדיט.


החומרים לבסיס:

1/4 כוס שמן

3 חלמונים

1 סוכר וניל

כוס קמח

כפית א. אפיה

1/4 כוס חלב/מים

מערבבים את כל החומרים

בקערה נפרדת מקציפים:

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר.

מערבבים את שתי התערובות. שופכים לתבנית עגולה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שיוצא קיסם יבש.

מקררים וחותכים לשתי שכבות.
(אני מעדיפה לאפות שתי עוגות נמוכות)

למילוי מקציפים:

1 שמנת מתוקה

2 כפות א. סוכר.

ממלאים בין שתי השכבות.

לציפוי ממיסים:

50 ג' חמאה

5 כפות סוכר

כפית נס קפה.

מערבבים כל הזמן עד שהכל נמס.

סוגרים את האש ומוסיפים חצי גביע שמנת חמוצה(כשזה עדיין חם).

טוחנים בבלנדר מקל עד למרקם חלק.

אפשר להוסיף פרוסות שקדים/אגוזי מלך/פקאנים קצוצים.

שופכים מעל העוגה ושמים במקרר.
אני שומרת את העוגה במקפיא, אבל מפשירה לפני ההגשה, כי זה יותר טעים כשהעוגה רכה ונימוחה ולא קפואה.
תודה ענקית!
2 שאלות קטנות-
על איזה קוטר תבנית מדובר?
את יודעת להגיד לי כמה זמן זה יכול להחזיק מעמד במקרר?
אין לי מקום במקפיא.
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה ענקית!
2 שאלות קטנות-
על איזה קוטר תבנית מדובר?
את יודעת להגיד לי כמה זמן זה יכול להחזיק מעמד במקרר?
אין לי מקום במקפיא.
אני מכינה בתבנית בקוטר 24.
במקרר מחזיק אני חושבת 3-4 ימים (אף פעם לא שרד אצלנו כ"כ הרבה. אם זה לא במקפיא - זה נאכל)
 

לליס

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בבקשה.
גילוי נאות - הבת שלי קיבלה את המתכון מחברה, שטענה שזה מתכון של סבתא שלה (מאמינה שגם הסבתא לא יצרה אותו בעצמה) כך שאין לי מושג למי לתת את הקרדיט.


החומרים לבסיס:

1/4 כוס שמן

3 חלמונים

1 סוכר וניל

כוס קמח

כפית א. אפיה

1/4 כוס חלב/מים

מערבבים את כל החומרים

בקערה נפרדת מקציפים:

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר.

מערבבים את שתי התערובות. שופכים לתבנית עגולה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שיוצא קיסם יבש.

מקררים וחותכים לשתי שכבות.
(אני מעדיפה לאפות שתי עוגות נמוכות)

למילוי מקציפים:

1 שמנת מתוקה

2 כפות א. סוכר.

ממלאים בין שתי השכבות.

לציפוי ממיסים:

50 ג' חמאה

5 כפות סוכר

כפית נס קפה.

מערבבים כל הזמן עד שהכל נמס.

סוגרים את האש ומוסיפים חצי גביע שמנת חמוצה(כשזה עדיין חם).

טוחנים בבלנדר מקל עד למרקם חלק.

אפשר להוסיף פרוסות שקדים/אגוזי מלך/פקאנים קצוצים.

שופכים מעל העוגה ושמים במקרר.
אני שומרת את העוגה במקפיא, אבל מפשירה לפני ההגשה, כי זה יותר טעים כשהעוגה רכה ונימוחה ולא קפואה.
חילקתי באפייה את הבסיס ל2, וזה יצא ממש נמוך. (מרגיש לי שזה לא יצא מספיק אוורירי)
זה תקין?
 

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
חילקתי באפייה את הבסיס ל2, וזה יצא ממש נמוך. (מרגיש לי שזה לא יצא מספיק אוורירי)
זה תקין?
כן. זה נמוך.
לא מספיק אוורירי - זה מלמד שערבבת את העיסה קצת ויתר מידי אחרי הוספת הקמח.
אבל זה לא נורא.
 
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה