נכתב ע"י prog;561029:תן בלבי, לב האבן,
תחדור תורת מים חיים.
טובנכתב ע"י semel1;561064:נא לא לשכוח קרדיט של השיר הגב' יהודית שיקמן - לחן ומנגינה
נכון מאודנכתב ע"י נוי;561218:שימו לב כי יש בעיה בניסוח בשיר :"הולך בדרכו עקיבא"
במשפט:"כן ללבי, לב האבן תחדור תורת מים חיים" העירו פעם לתשומת לבי כי ר' עקיבא אמר:"אם המים שהם רכים -שחקו אבן קשה, אל הלב שלי, שהוא רך יותר מאבן בודאי תחדור התורה" (ניסוח שלי, לא ציטוט מהמקורות, אבל זה בערך התוכן)
צודקת בהחלט! "בחורב ובקור"!נכתב ע"י תרצה;561339:דרך אגב, לי משום מה זכור ששרים: בחורב ובקור (הרי חורף וקור זו אותה עונה, לעומת חורב שזה חרבוני קיץ) אבל ייתכן ששיניתי כהבנתי וזה לא המקור...
נכתב ע"י cello;561110:
נכתב ע"י efrat1;1588560:מה פשר ההקפצה???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: