מניסיון אישי, ממליץ בחום על קמח מלא, זה מרכך את שאר האוכל ומסייע מאוד לעיכול קל וקצר.
לא רוצה להפסיק עם עוגה/עוגיות/טורטים? כן רוצה להמשיך בלחם פעמיים ביום? בשמחה, תתחילו לאפות הכל מקמח מלא.
וזאת למודעי:
1. למי שלא רגיל, בהתחלה זה אולי פחות טעים מקמח לבן, אך בהמשך אי אפשר בלי זה.
2. בנוגע למחיר הקמח, משהו אמר לי (היודע מכך, יגיב) שבמשנת יוסף לאחרונה עולה המלא פחות מהלבן [שוב, אינני לוקח אחריות על כך, ואדרבה הנושא נשאר פתוח לתגובות]
[3. להגיד ברכת 'אשר יצר' בכוונה זה סגולה בדוקה לכך]
עוד שתי פתרונות:
1. שזיפים יבשים על הבוקר (מותר אפי' לפני התפילה דזה רפואה)
2. זה עוזר מאוד, לשתות מיד אחרי הקימה מהמיטה 2 כוסות מים, אדגיש: זה קשה, אך נדיר שזה לא יעזור.
בהצלחה רבה עם הרבה ס"ד, אם אתה רוצה עוד פרטים, אפשר