עזרה עצה שהחוטים בציצית או בטלית נשארים שלמים בכיבוס ואחריו

מרדכי זהב

משתמש פעיל
ראיתי באשכול דיון על כיבוס ציציות וכאן אתן בס'ד את ידיעתי עליה חשבתי בס'ד והיא פיתרון שהחוטים לא יקרעו בכביסה

ובכן, לוקחים את כל ה4 כנפות, מכניסים לשקית הקפאה, מניחים את פתח השקית על הקשירות הראשונות שלפני ה7 סיבובים,
לוקחים גומי ומסובבים אותו כמה פעמים ומביאים אותו עד למעל ה7 סיבובים, ומוודאים שקשור טוב,
אח"כ עושים עם מזלג חורים רבים קטנים בשקית, ולא לחבר חורים,
החומר חודר דרך החורים ומנקה את החוטים,
אחרי הכיבוס מורידים בזהירות את הגומי ומוציאים את החוטים לפני התליה והם נשארים ישרים גם אחרי הגיהוץ.

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
ראיתי באשכול דיון על כיבוס ציציות וכאן אתן בס'ד את ידיעתי עליה חשבתי בס'ד והיא פיתרון שהחוטים לא יקרעו בכביסה

ובכן, לוקחים את כל ה4 כנפות, מכניסים לשקית הקפאה, מניחים את פתח השקית על הקשירות הראשונות שלפני ה7 סיבובים,
לוקחים גומי ומסובבים אותו כמה פעמים ומביאים אותו עד למעל ה7 סיבובים, ומוודאים שקשור טוב,
אחרי הכיבוס מורידים בזהירות את הגומי ומוציאים את החוטים לפני התליה והם נשארים ישרים גם אחרי הגיהוץ.
אני מכניסה את זה בתוך הציצית בתוך שקית כביסה של איקאה
מקפלת את הציצית לשתיים שוטחת את הציצית על הרוחב ומגלגלת פנימה כמו רולדה
שמה גומיה ולכביסה

שרה.ב

מעצבת גרפית
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי

לי יש כמו פלסטיק שמגלגלים עליו את החוטים וסוגרים בעוד חלק מעל
שומר על החוטים גם שלא יסתבכו וגם שלא יקרעו

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    3.2 MB · צפיות: 22

פרפקט מושלם

משתמש רשום
כך אני מכבסת עם שקיות הקפאה שומר על הציצית מצויין
ולשמור על הציצית שלא תפרם למטה אני שמה דבק בד על כל חוט למטה (קצת עבודה אבל שווה) לפני שימוש ראשון הציצית מחזיקה יפה בערך שנה אם לא יותר...

מרדכי זהב

משתמש פעיל
לי יש כמו פלסטיק שמגלגלים עליו את החוטים וסוגרים בעוד חלק מעל
שומר על החוטים גם שלא יסתבכו וגם שלא יקרעו
[מכיר כאלו שניסו ללא ידיעה ברורה איך להשתמש ולא הצליח להם, ובשקית הקפאה הצליח טוב]
אבל טוב לפרסם את הפסלסטיק. ב/ מרדכי

שרה.ב

מעצבת גרפית
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
[מכיר כאלו שניסו ללא ידיעה ברורה איך להשתמש ולא הצליח להם, ובשקית הקפאה הצליח טוב]
אבל טוב לפרסם את הפסלסטיק. ב/ מרדכי
כשאתה אומר שקית הקפאה זה כדי שהחוטים לא יירטבו בכלל?
כי הבן שלי חוזר עם חוטים שחורים מהגן ואני חייבת שזה יתכבס גם

מרדכי זהב

משתמש פעיל
שאלה טובה: העתקתי שוב מההודעה שכתבתי: והוספתי מעט הדגשות להבנה

עושים עם מזלג חורים רבים קטנים בשקית, ולא לחבר חורים*,

הרעיון לשים בשקית כמו שכתבתי בכותרת "שהחוטים לא יסתבכו ולא יקרעו

*בחיבור חורים עלול להיות חור גדול והחוטים יכולים להשתחל דרכו ולהסתבך

מקוה שפירטתי טוב. מרדכי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה