כל בד"צ יתקבל בברכה. אפשר בפרטי.
לפי האמור באשכול הנ"ל העלות היא מאה ש"ח, סה"כ לא יקר.ברצוני לשתף את הציבור בסיפור.
הייתי אצל הספר, וכדרך העולם גלגלנו שיחה. הוא סיפר לי שבעבר הוא עבר בקייטרינג של אדם חרדי, בכשרות שאין כאן בפורום מי שלא אוכל, והיה עד למעשה הבא: הקייטרינג הביא מנה ראשונה פרווה, ומנה שניה בשרית. את השניצלים של המנה השניה היו מטגנים באותו שמן שטיגנו את המנה הראשונה, ובעיקרון אין בזה בעיה כי השניצלים הבשריים מטוגנים אחרי סיום הטיגון של המנה הראשונה.
קרה מקרה שהיה צורך דחוף בשניצלים ולכן בהוראת בעל הקייטרינג טיגנו קודם את השניצלים, ואח"כ את המנה הראשונה שאמורה להיות פרווה באותו שמן. בדיוק באותו זמן נכנס המשגיח למטבח והוא שואל את העובד [שהיה הספר שסיפר לי את הסיפור בעצמו] מה זה שמטגנים את השניצלים לפני המנה הראשונה. העובד אמר לו אני לא יודע תתקשר לבעל הבית. המשגיח מתקשר לבעל הקייטרינג ואז הוא מביא את הטלפון לעובד, ובעל הקייטרינג אומר לעובד תן למשגיח 100 שקל ואני יחזיר לך. המשגיח קיבל 100 שקל, הסתובב והלך!!!
ואתה באמת מאמין ללשון הרע הזה ?לפי האמור באשכול הנ"ל העלות היא מאה ש"ח, סה"כ לא יקר.
אפשר לענות בפרטי.מה זה בד״צ בפרטי? ״השגחה פרטית״?
נראה לכם שמותר להוציא לעז על גופי הכשרות המוכרים.לפי האמור באשכול הנ"ל העלות היא מאה ש"ח, סה"כ לא יקר.
א. מה זה קטן?אשמח לקבל מידע על עלויות כשרות למפעל קטן המייצר מאפים קפואים.
עד 5 עובדים.א. מה זה קטן?
על זה פתחתי את האשכול - מה הם התעריפים.ב. אם אתה מעוניין לשווק את המוצר לא תוכל לשווק למקומות כשרים ללא תעודת כשרות מהרבנות המקומית.
ג. עלות כשרות מרבנות מקומית למפעל קטן מחולקת לאגרה שנתית למועצה / רבנות מקומית שקבועה בחוק (מתעדכן כל שנה כמו ארנונה). למפעל עד 10 עובדים זה בסביבות 1500 ש"ח שנתי.
זה לא כולל תשלום חודשי למשגיח שהרבנות המקומית קובעת לו כמה שכר הוא יקבל (מקס' 41 לשעה גלובלית) בכל רבנות החישוב משתנה
ד. לאחמ"כ, (ומומלץ בתיאום עם הרבנות המקומית) עליך לפנות לגוף הכשרות הנוסף שברצונך לקבל ממנו כשרות. -כלומר בד"ץ כלשהו.
ה. לכל בד"ץ יש תעריף וחישוב שונה משלו
זה מפעל שמוציא סחורה קפואה בלבד.ו. לא בטוח שהבדץ שתרצה יסכים לתת לך. כלומר, הוא לא יסרב אבל קח בחשבון שיתכן ויהיו דרישות שלא בטוח שתוכל לעמוד בהן כלכלית.
כגון: נפה מסוג מסויים, מלוש זה או אחר, הוספה או החלפה של נאמני כשרות ועובדים, נר תמיד בתנורים וכו' וכו'
באחד הדיסקים האחרונים של אנחנו וצאצאינואשמח לקבל מידע על עלויות כשרות למפעל קטן המייצר מאפים קפואים.
בדיחה לא מוצלחת.באחד הדיסקים האחרונים של אנחנו וצאצאינו
הם הביאו ראיון עם אחראי בכשרות של הרב לנדא,
והוא אמר שהוא נותנים כשרות בחינם,
נשמע הזוי אבל לא נראה לי שהם יעזו לשקר ככה בריש גלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: