בקשת תפילה עכשיו הדיון בבג"צ

משה מנדלוביץ

משתמש מקצוען
תושבי מצפה כרמים מבקשים את עזרת הציבור
בתפילות, שהבג"צ שהחליט לעשות דיון נוסף בכדי לגרש אותם מבתיהם
הפעם לשם שינוי יפסוק לטובת היהודים
לאחר שבית המשפט המחוזי פסק שאין לפנות אותם
ולמרות כל התקדימים של בג"צ
אף תפילה לא חוזרת ריקם
כל אחד מתבקש לומר לפחות פרק תהילים אחד

noam1

משתמש מקצוען
לקרוא תהילים בשביל מה? נכון שמדובר על פרנסה של יהודי אבל סוף מעשה במחשבת תחילה
כשהוא נטע את הכרם היה ברור לו שזה שטח כבוש שאולי יחזור יום אחד לפלסטינים ובכ"א הוא נטע ואולי גם בעיקר בגלל זה.. שאם יהיה שם כרם אז לא נוכל לעשות משא ומתן אז קצת קשה לי לרחם עליו

חיי אדם עדיפים על בקבוק יין !!
לנצח נחיה על החרב בתוך המחבלים?
לא הגיע הזמן להתנתק מהם?

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כשהוא נטע את הכרם היה ברור לו שזה שטח כבוש שאולי יחזור יום אחד לפלסטינים ובכ"א הוא נטע ואולי גם בעיקר בגלל זה.. שאם יהיה שם כרם אז לא נוכל לעשות משא ומתן אז קצת קשה לי לרחם עליו

לא הגיע הזמן להתנתק מהם?
אכן כן, הגיע הזמן להתנתק.
ירדפו אחריך - תברח ותתנתק.
יגרשו אותך לים - תמשיך לברוח ולהתנתק...

הרי ידוע,
מאז שהתנתקנו משטחי הרש"פ אין לנו אובדן חיי אדם.
מאז שהתנתקנו מגוש קטיף אין לנו אובדן חיי אדם.
עוד כמה חיי אדם נצטרך להקריב בשביל שאנשים עם דעות כמוכם ירימו את ראשם מבקבוק היין שהם שקועים עמוק עמוק בו (או שמא הוא שקוע עמוק בהם)?!

משה מנדלוביץ

משתמש מקצוען

לא הגיע הזמן להתנתק מהם?
מדובר על שכונת מגורים של יהודים טובים
שלא חלמו שיום אחד יבואו לגרש אותם בתואנות שווא
שם השכונה מצפה כרמים זה לא כרם
נראה לי שעד שה"פלשטינים" לא יצליחו לגרש שכונה בקרית ספר זה לא יזיז לכם
אולי גם אז אם זה לא מהפלג שלכם זה לא יפריע לכם
וחבל, לי כואב מאוד כשמגרשים סתם יהודים מהבתים שלהם
ע"י "הבג"צ הפלשטיני"
אפילו שהם לא כמוני בשחור לבן

פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה