חיכיתי שהקמפיין יהיה מאחורינו, בשביל שלא ליצור פרסום עקיף, אבל עכשיו כבר לא כ"כ רלוונטי, אז אשמח לשתף אתכם באחד מהקמפיינים האחרונים שיצרתי.
הגיעה אלי עם הבריף, מירב המוכשרת מ- GENIUS, היא כתבה קמפיין אסטרטגי שלם, ועכשיו היה צריך לבצע אותו עיצובית.
האסטרטגיה דיברה על ההתרגשות של תחילת שנה עם כל קניית המחברות והספרים, והצורך לקבל את כל סוגי ספרי הלימוד במקום אחד, פלוס עטיפת ספרים למי שרצה.
הקרייאטיב שנבחר, דיבר על עליית כיתה ועליית רמה.
הוויזואל, של טיל בליסטי עולה כלפי מעלה סוחב איתו את מוצרי בית הספר, ענה לי על הבריף.
ואחרי עוד טיפה מחשבה עיצובית, בחרתי את הרקע הירוק מגורען, שמזכיר את הלוח הידוע {היום כבר אין א"ז} אבל לאימהות בינינו זה חרוט במוח לעוד שנים ארוכות.
וזה המודעה.
לדיגיטל, היה צריך פחות טקסט ופחות קשקושים, בדיגיטל רק מה שחייבים, נכנס.
וכמובן הבאנרים המציקים, איך אפשר בלעדיהם
במקור הזרימה של הבאנרים האלו הרבה יותר מרשימים, רק שזה צריך להיות קובץ GIF במשקל מאוד מוגבל
הבאנרים האלו הובילו לדף נחיתה כמובן
בפרסום המשך, רציתי שהקו העיצובי ימשיך אבל לא רציתי להמשיך עם הירוק ירוק הזה.
אז אחרי כמה סקיצות הגענו לזה
מקווה שנהנתם
אם יש לכם מה לומר, אל תתביישו, בשביל זה אני כאן...
הגיעה אלי עם הבריף, מירב המוכשרת מ- GENIUS, היא כתבה קמפיין אסטרטגי שלם, ועכשיו היה צריך לבצע אותו עיצובית.
האסטרטגיה דיברה על ההתרגשות של תחילת שנה עם כל קניית המחברות והספרים, והצורך לקבל את כל סוגי ספרי הלימוד במקום אחד, פלוס עטיפת ספרים למי שרצה.
הקרייאטיב שנבחר, דיבר על עליית כיתה ועליית רמה.
הוויזואל, של טיל בליסטי עולה כלפי מעלה סוחב איתו את מוצרי בית הספר, ענה לי על הבריף.
ואחרי עוד טיפה מחשבה עיצובית, בחרתי את הרקע הירוק מגורען, שמזכיר את הלוח הידוע {היום כבר אין א"ז} אבל לאימהות בינינו זה חרוט במוח לעוד שנים ארוכות.
וזה המודעה.
לדיגיטל, היה צריך פחות טקסט ופחות קשקושים, בדיגיטל רק מה שחייבים, נכנס.
וכמובן הבאנרים המציקים, איך אפשר בלעדיהם
במקור הזרימה של הבאנרים האלו הרבה יותר מרשימים, רק שזה צריך להיות קובץ GIF במשקל מאוד מוגבל
הבאנרים האלו הובילו לדף נחיתה כמובן
בפרסום המשך, רציתי שהקו העיצובי ימשיך אבל לא רציתי להמשיך עם הירוק ירוק הזה.
אז אחרי כמה סקיצות הגענו לזה
מקווה שנהנתם
אם יש לכם מה לומר, אל תתביישו, בשביל זה אני כאן...