מנסיון לי עזר רק רעל עכברים שמתי כמה ימים וכל פעם זה נעלם אחרי זה היסריח כמה ימים ואז הם נעלמוכל לילה נתפס אחד במלכודת אבל מרגיש לי שזה לא נגמר מה אפשר לעשות?
יעזור להביא הדברה לבית אם זה מכה שכונתית?
העיריה מתעלמת לבינתיים
שמתי את התמונה והם כאן יכול להיות שבזכות התמונה לא יבואו חדשים אבל אלו שכאן מתרבים ומתרבים...מניסיון רב בתחום- אנחנו קנינו רעל עכברים ופזרנו בכל מקום שהם יכולים להיות שם, אבל האמת שהם נעלמו לחלוטין כששמנו את התמונה של רב שעיילה.
ניתן לקנות רעל בחנות הכל לגן בנחלים.שמתי את התמונה והם כאן יכול להיות שבזכות התמונה לא יבואו חדשים אבל אלו שכאן מתרבים ומתרבים...
היכן קניתם את הרעל? ומה הסיכונים שלו בבית עם ילדים?
בדקתי בגוגל והביא לי שם של חנות שמוכרת רעל, לאחר מכן התברר שזה רעל ששמים בשדות נגד עכברים...בכל אופן שמנו מזה כמה חתיכות במקומות שילדים לא יכולים לגעת, וכן בתיבת האכלה ששמנו אותה על הסורגים בחלון המטבח(אנחנו לא פותחים אותו בד"כ). הם נעלמו תוך שבועיים לגמרי.(זה רעל שלוקח לו קצת זמן לעבוד עליהם, ואז כל החבריא אוכלת ממנו ואין מי שיזהיר את כל השאר כי לא מתים ממנו מיד.)שמתי את התמונה והם כאן יכול להיות שבזכות התמונה לא יבואו חדשים אבל אלו שכאן מתרבים ומתרבים...
היכן קניתם את הרעל? ומה הסיכונים שלו בבית עם ילדים?
ואם הוא ימות לי אני לא יודעת באיזה חור?ניתן לקנות רעל בחנות הכל לגן בנחלים.
כמובן בתוך המחילות, ולא במקומות נגישים לילדים.הכל בו לגן
ברוכים הבאים לאתר כל בו לגן, החברה המובילה לייבוא ושיווק מוצרי גינון, באתר תוכלו למצוא מגוון עצום של ציוד לגינה, לפרטים נוספים והזמנות אונליין של מוצרים לגינה כנסו עכשיו או חייגו: 1800-65-10-10www.kolbogan.co.il
הכי בטוח, בתוך תיבות האכלה שהם השחורות האלו שהעריה חילקה. ובסמוך ל'דרך' שלהם.
כדאי להניח במבה, הם לא מפספסים אותה.
אצלנו היה עכבר עיקש, והמדביר ערבב את הבמבה עם רעל פירורים, והוא מת למחרת, ב"ה.
מהיכן אתם?בדקתי בגוגל והביא לי שם של חנות שמוכרת רעל, לאחר מכן התברר שזה רעל ששמים בשדות נגד עכברים...בכל אופן שמנו מזה כמה חתיכות במקומות שילדים לא יכולים לגעת, וכן בתיבת האכלה ששמנו אותה על הסורגים בחלון המטבח(אנחנו לא פותחים אותו בד"כ). הם נעלמו תוך שבועיים לגמרי.(זה רעל שלוקח לו קצת זמן לעבוד עליהם, ואז כל החבריא אוכלת ממנו ואין מי שיזהיר את כל השאר כי לא מתים ממנו מיד.)
נשאר לנו עוד מלא רעל, אם אתם רוצים מוזמנים בשמחה לבוא לקחת.
אזור אשדוד.מהיכן אתם?
אשמח ממש אני כבר כמה לילות כמעט ולא ישנה לא עומדת בזה...
רחוק ליאזור אשדוד.
אפשר להשיג את הרעל בכל טמבור תשימי את זה כשהילדים הולכים לישון או כשהם יוצאים לבית ספר תוך 4 5 ימים הם אמורים להיעלם נראה לי שבלילה הם יותר מסתובביםמהיכן אתם?
אשמח ממש אני כבר כמה לילות כמעט ולא ישנה לא עומדת בזה...
אתם יודעים איך קוראים לרעל הזה או לכוון למדביר?יש רעל שגורם להם לצאת החוצה לשאוף אוויר ואז הם מתים באוויר הפתוח מחוץ לבית
מדביר עכברים משתמש בזה
לא יודעת איזה רעלאתם יודעים איך קוראים לרעל הזה או לכוון למדביר?
אם מדובר במכה שכונתית או אתר בניה, אין הרבה מה לעשות...כל לילה נתפס אחד במלכודת אבל מרגיש לי שזה לא נגמר מה אפשר לעשות?
יעזור להביא הדברה לבית אם זה מכה שכונתית?
העיריה מתעלמת לבינתיים
קונים בכל טמבור.אתם יודעים איך קוראים לרעל הזה או לכוון למדביר?
כל מילה.קונים בכל טמבור.
אסור לגעת בידיים חשופות, זה מסוכן גם לאנשים.
לשים במקומות לא נגישים בכלל לילדים ובתוך קופסאות האכלה (גם קונים בכל טמבור)
ולגבי מכה שכונתית - להתקשר לעיריה שתבוא להדביר בתוך הבורות ביוב, רלוונטי גם לחולדות
אתם מעדיפים חי?ואם הוא ימות לי אני לא יודעת באיזה חור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: