Supercalifragalistic
משתמש פעיל
איך בונים ראש מיטה כזה?
האם יש אפשרות לראש מיטה היפואלרגני, ללא קטיפה?
האם יש אפשרות לראש מיטה היפואלרגני, ללא קטיפה?
בגדול כל חנות רהיטיםזה משהו שאפשר להזמין בכל חנות רהיטים או רק עבודה של נגרים, DIY?
בPINTEREST יש המון דוגמאות כאלו, נראה שזה ממש הולך היום
רק להיות בטוחאנחנו הזמנו מרהיטי שהם לפי דוגמא מפינטרסט. אני מאד אוהבת.צפה בקובץ המצורף 1375844
מפינטרסט. כזה גודל בבני ברק הופך ליחידת דיור...רק להיות בטוח
זו התמונה מפינטרסט?!
או החדר שלכם?
איך הגעתם לתמונות האלה מפינטרסט?, כי אני מנסה לחפש רעיונות לריפוד כורסא ואני לא מצליחה להגיע לזה, אז יעזור לי מאוד לדעת מה כתבתם בגוגל, בשביל שיעלו לכם התמונות האלה, תודה רבה
הסתדרת? לא זוכרת מה כתבתיאיך הגעתם לתמונות האלה מפינטרסט?, כי אני מנסה לחפש רעיונות לריפוד כורסא ואני לא מצליחה להגיע לזה, אז יעזור לי מאוד לדעת מה כתבתם בגוגל, בשביל שיעלו לכם התמונות האלה, תודה רבה
איך יצא?מפינטרסט. כזה גודל בבני ברק הופך ליחידת דיור...
אבל יש לנו חדר עם ארונות שהתאימו לזה.
כאן יש תמונה לא מקצועית, לא מסודרת ומיטות מופרדות
ממש דומהאיך יצא?
דומה למקור?
הייתם מרוצים??
יש את התוצאה למעלה באחד התמונות ,כי כתבת שוב...?ממש דומה
מרוצים מאד
רק בעיה אחת שלא לקחתי בחשבון שעשיתי קו באמצע הראש מיטה (תפר) ואז כשהשידה בצד זה נראה פחות טוב, אני לא יודעת אם הייתי מאריכה טיפה את הראש מיטה ואז יותר קשה להגיע למנורות לילה (יש מפסקים ליד המיטה ומנורת לילה) או שזה לא כזה נורא שהשידה לא בתוך הראש מיטה
אם יש צורך אשלח את התוצאה שוב
כן יצא מושלםיש את התוצאה למעלה באחד התמונות ,כי כתבת שוב...?
התמונה שהעלית הי אמפינטרסט, לא מה שיצא בבית.
ממש אשמח לראות, אם יצא לך מושלם אז אלך לשוהם שיעשו לי גם....
אני מעלה תמונה עדכנית אמחק אותה אחרי שתלייקי פה.. שמתי דגש על הראש מיטה...יש את התוצאה למעלה באחד התמונות ,כי כתבת שוב...?
התמונה שהעלית הי אמפינטרסט, לא מה שיצא בבית.
ממש אשמח לראות, אם יצא לך מושלם אז אלך לשוהם שיעשו לי גם....
יעזור לי מאוד לדעת איפה אפשר לקנות פסי מתכת בצבע זהב?אם אתם רוצים ליצור לבד תקחו דיקט גדול, תשרטטו את הדוגמא,תחתכו בג'קסון, תעטפו כל חלק בחומר שאתם מעונינים (סקאי, קטיפה וכו'.) הוסיפו מילוי בין הדיקט לריפוד והדקו במהדק סיכות. אחר כך הצמידו את כל הפאזל היפה לדיקט או משהו נוסף שיכול להיות מרופד גם הוא. ניתן לקנות פסי מתכת דקים לשידרוג- זהב או כסף. אז פשוט לקחת בחשבון קצת פחות מכל חתיכה.
יש ברשת אני זוכרת @פנינה ריימונד הביאה קישור לעליאקספרסיעזור לי מאוד לדעת איפה אפשר לקנות פסי מתכת בצבע זהב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: