כללי עיצוב עלון חודשי - יעוץ ותמחור

רונית

משתמש רשום
שלום
אני קצת חדשה בעסק אז בבקשה תסייעו

התבקשתי לעצב עלון לבית-ספר (מדובר על 4 עמודי A4)
המדורים קבועים - ולכן העיצוב פחות או יותר קבוע
אך כמובן שהתוכן משתנה מדי חודש

אני בונה את התבנית באינדיזיין

והשאלות:
כיצד מתמחרים - מחיר לתבנית ומחיר לעיצוב בכל חודש?

וכמה ???

כל עזרה תתקבל בברכה

גמר חתימה טובה

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
רונית היקרה,
עליך לקבוע מחיר לגריד ומחיר לעיצוב השוטף - כל חודש.
מחיר הגריד הוא לפחות 150% מהמחיר של העיצוב השוטף (והוא כולל את עיצוב העלון הראשון)

לגבי קביעת המחיר: עליך לשער את משך הזמן שתארך לך העבודה. אל תהיי קמצנית בשעות, מחד, ואל תהיי נדיבה מדי - מאידך. נסי להיות ריאלית (זה קשה, במיוחד בהתחלה).

כעת, חשבי: מהי התמורה שאת מצפה לקבל עבור שעה? (מינימום דמינימום בתור עצמאית 40, ואולי יתלו אותי כאן על הסכום הנמוך הזה, אבל את הגיגי ליבי בלבד אני כותבת).

כעת עשי תרגיל חשבוני פשוט: תמורה לשעה כפול מספר השעות. עכשיו תוסיפי עוד 10-20 אחוז (ובמייל דפרוג ראיתי שיש המגדילים לעשות) והא לך מחיר להציע.\

בהצלחה בכל אשר תפני!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה