תודה רבה!נכתב ע"י רמיS;438032:נראה מהמם!
הפונט אולי לא הכי יפה שבעולם (איזה פונט זה? משו חינמי?)
צודק נכון, השם שלו הוא BN Zikaנכתב ע"י קופירייט;438064:העיצוב מיוחד, וגם הפונט דווקא די חביב,
אבל אני יכול להבטיח לך ב1000% שהוא לא של פונטביט
תודה, קיבלתי!נכתב ע"י רמיS;438068:טוב, אני חושב שהוא אגרסיבי מידי למילה "מחשבות" אבל זו רק מחשבתי הלא קובעת, נראה לי שמשהו עדין ואצילי יעבוד יותר יפה.
דבר נוסף, לפתוח את ראשי התיבות ע"פ
ואני חושב שיותר מתאים רבי נחמן מר' נחמן
חוצמזה, העיצוב כל כך נקי ויפה! אהבתי מאוד!
הנה זה:נכתב ע"י רמיS;438063:משו לא עובד בו. אפשר לראות את הכריכה הקידמית ללא הדמיה?
כמו שחשבתי, פונט חינמי ולא איכותינכתב ע"י amir;438069:צודק נכון, השם שלו הוא BN Zika
אני אנסה עם פונטים אחרים, תודה בכל אופן.נכתב ע"י רמיS;438075:כמו שחשבתי, פונט חינמי ולא איכותי
תודה רבה על ההסבר.נכתב ע"י ariels;438079:סיומת BN זה פונטים של בן נתן, מעצב פונטים לשימוש חופשי
(אגב, לשימוש חופשי לא-מסחרי, אם רוצים להשתמש באופן מסחרי - לעבודה - צריך לבקש אישור ממנו ומן הסתם יש איזה תשלום כלשהו)
פונט לא איכותי - אפשר לראות - האותיות לא יושבות ממש במדוייק, ה-ש' ממש מוזרה למשל, העובי של הקוים לא אחיד בין כל האותיות, יש קפיצות בקוים לפעמים, חלק מהאותיות נראות מעוותות.
חוץ מהפונט - העיצוב שלך מקסים.
וואו... אהבתי, זה נותן השראה טובה, אני אעבוד על זה, תודה רבה מאוד.נכתב ע"י רמיS;438085:בגלל המילה מחשבות, חפש פונט עם האות ש מיוחדת. הנה כמה ניסיונות.
נסה גם את הפונט שייקספיר של פונטביט, אני לא מוצא אותו אצלי במחשב ונראה לי שהוא פשוט "יעשה" את הספר, שווה לנסות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: