נכתב ע"י מלפפון;1643909:תמיד כשאני רואה את החדרים הללו, ויוצאות לי העיניים, אני בודקת קודם ומגלה ששטח החדר שלי אמור להיות בגודל שני חדרים אם אני רןצה גם לעצב בצורה כזו, ושגם יהיה עם ספייס, כדי שהילד יוכל להכנס לחדר, ולא יהיה עמוס מדי.
כך שזה ממשיך להשאר בגדר חלום...
נכתב ע"י שיר770;1644474:קופצת על האשכול... אשמח לתמונות להשראה של חדר ילדים- בנים ובנות יחד. שילובי צבעים או גוונים רכים נטרליים.
ומסכימה שהחדרים לא מתאימים למשפחות ברוכות. או שכן, בהנחה שיש בית כ"כ ענק, שהחדר הזה משמש רק לשינה בלבד... (ולא חדר משחקים, חדר אכסון וגם שינה...)
נכתב ע"י tttsarattt;1644539:הורדתי פעם מאיזה בלוג של מעצבת בתל אביב.
אולי מישהו זוכר את השם של הבלוג? אוכל אולי להוריד עוד דברים מעניינים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: