כללי עיצוב בריף הכולל מספר רב של פריטים

רחל לאה

משתמש רשום
יש לי לקוח רציני מאוד, מוסד תורני גדול, שמקבל ממני ליווי אסטרטגי, מיתוג, קריאיטיב ופרסום.
הוא רוצה שאכין לו בריף שבו יהיה פירוט על כל פעולתיו הכבירות להאדרת התורה וכבוד לומדיה.
הייתי רוצה לקבל מכם רבותי, רעיונות איך לעצב כזה דבר, כשחלק ממנו צריך להיות בתוך טבלה, שזה כולל דו"ח הוצאות שוטף, וזה לא כ"כ מכובד, וכן זה כולל גם מלל וגם תמונות, וכמובן הסלוגן והלוגו...
בתודה מראש...:confused:

טוהר

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
דפים נפרדים

ערב שמח
אדיר

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
למה את קוראת לזה בריף?
זה לא פרופיל?

טוהר

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
אגב מדוע את צריכה לעצב את הבריף? מדובר בדוח טקסטואלי יותר מאשר ויזואלי...

רחל לאה

משתמש רשום
תודה לכולם...

[/RIGHT
אז ככה חברים ---
מדובר בבריף שכולל מלל, טקסט, מחזוריות כספית, תמונות ועוד ועוד..., כך שדרישות הלקוח הן מהבחינה הטקסטואלית והן מהויזואלית, כך שמדובר במלאכה קצת מורכבת להוציא את זה ברמה מכובדת ומושכת את העין...

תודה לכולם, והמשך יום נפלא...:)

טוהר

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
סתם שאלה...

האם את מסתמכת על נתונים קיימים ואת פשוט מעמדת אותם בדפים או שאת צריכה לעשות עבודת מחקר לחומר ולהכין משהו מאפס? אם כן, מדובר במשהו שדורש עבודה מקצועית. לא חלילה שאני מזלזל בפורום המחכים שלנו. לא נראה לי רציני לקבל תשובות בעניין במקום כזה.

אבל כמובן שזו רק דעתי :rolleyes:
יום שמח (:-

אדיר

רחל לאה

משתמש רשום
שוב אלפי תודות...

כמובן שלא מדובר על עבודת מחקר, כי ללקוח יש מוצר - מוסד, שהוא יודע בדיוק מה מקומו, רק רוצה שכמו שהוא יודע גם כולם יידעו, וזו עבודת היח"צ.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אם כך אין זה בריף, כי אם פרופיל לכל דבר וענין,
זהו דבר שונה לחלוטין ולפי דעתי עיצובו צריך להיות תואם למיתוג הישיבה,
ואם היא אינה ממותגת, זאת אומרת חסרת מאפיינים ויזואליים המשקפים את ערכיה ואופיה,
כדאי מאד לעשות זאת.

(אלא אם כן ישיבה זו דוגלת ב"לא לוגו" וממילא גם הפרופיל אמור להיות מעוצב בהתאם להנחה זו...)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה