דרוש מידע עיסקה בתשלומים ומסגרת אשראי

מלי רקפת

משתמש מקצוען
אשמח להבין איך זה עובד,
נניח אני רוצה לסגור תשלום של 12,000 ש"ח ב12 תשלומים
- 1000 ש"ח לחודש.
מסגרת האשראי שלי לדוג' היא 5000 ש"ח
בעיקרון 1000 ש"ח בחודש אמור להיכנס במסגרת.
אם אני מבצעת את התשלום של ה12,000 בתשלומים
חברת האשראי מזהה את העיסקה בסכום אחד וחוסמת את המסגרת?
לכמה זמן המסגרת תהיה חסומה?
תודה רבה

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
היא לא חוסמת את המסגרת
- התשלום לא יעבור..
כל הקטע של המסגרת זה שזה הסכום המקסימלי שאפשר לשלם עם הכרטיס והסכום הוא כ'הלוואה' של חברת האשראי עד שיורד החיובים (התשלומים) מחשבון הבנק.
יש משהו אחר שנקרא הוראות קבע - שהחברה עושה חיוב של 1000 שח לחודש קבוע אך ללא שום תפיסת מסגרת, ואז זה לא תופס מסגרת (רק התשלום של כל חודש באותו חודש) והכל טוב. אבל צריך לוודא את זה בחנות אחרת התשלום לא יעבור

מלי רקפת

משתמש מקצוען
היא לא חוסמת את המסגרת
- התשלום לא יעבור..
כל הקטע של המסגרת זה שזה הסכום המקסימלי שאפשר לשלם עם הכרטיס והסכום הוא כ'הלוואה' של חברת האשראי עד שיורד החיובים (התשלומים) מחשבון הבנק.
יש משהו אחר שנקרא הוראות קבע - שהחברה עושה חיוב של 1000 שח לחודש קבוע אך ללא שום תפיסת מסגרת, ואז זה לא תופס מסגרת (רק התשלום של כל חודש באותו חודש) והכל טוב. אבל צריך לוודא את זה בחנות אחרת התשלום לא יעבור
האשראי דווקא עבר
אבל קיבלתי הודעה מחברת האשראי שהמסגרת בחריגה
נכנסתי לאתר והגדלתי מסגרת, אבל רציתי להבין את הענין
הרי המסגרת חודשית, למה תשלום שמתפרס על שנה שלמה חוסם מסגרת של חודש אחד?

גאונה

משתמש מקצוען
מסגרת פירושה שזה הסכום המירבי שהחברה מוכנה להלוות לך, על יותר מזה היא לא סומכת עלייך ולא מוכנה להתחייב.
אם למשל בכל חודש תתחייבי על 5000 שקל בתשלומים, נמצא שהחודש החמישי החברה הלוותה לך 15,000 שקל, ואם עכשיו את לא עומדת בהתחייבויות שלך היא חייבת לשלם 15,000 שקל. והיא סומכת עלייך רק עד 5000 שקל.
מקווה שמובן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה