הכי טוב שתכיני קלופס ותבשלי
זה הכי מהיר, אם אין לך זמן לכדרר כדורים,
כי לא כדאי להקפיא.
אשמח שתחכימי אותי,
מה הכוונה קלופס?
איך מכינים?
אני הרבה פעמים מכינה כמות כפולה של עיסה מחזה שאני טוחנת לבד(בעצם חזה מופשר)
ואז מקפיאה..
ובעיקרון אומרים שעדיף לא להקפיא שוב..
על אף שלא ראיתי ב'ה, אפפעם תופעות לווואי...
אגב, גם שניצלים אני עושה ככה,
מכינה כמות ענקית בפעם אחת..
אם כבר נעמדת, ומלכלכת...זה מאוד מאוד נח
מכינה אותם מוכנים לטיגון,
שמה בקופסא ואחרי כל שורה שמה שקית אוכל.. שיפריד ושלא ידבק אחד לשיני
(אחרת אם רוצים להוציא כמות קטנה ולא את כל הקופסא..זה מסובך..)
ואת זה- מקפיאה!
(מה שאומר שמקפיאה שינית עוף שהופשר)
אבל תכלס! זה יוצא מעולה טרי חבל'ז, ובלי שום סימנים בעייתים,
אז מענין הדבר הזה שאומרים לא להקפיא שוב...
בכל אופן, בלי קשר להקפאה, מענין אותי הקלופס..נשמע מגוון