דרוש מידע עינית או בן ארי למשקפיים לתינוק?

yudb

משתמש סופר מקצוען
בן שנה וחצי צריך משקפיים.
מטעם מכבי יש לנו שתי אופציות:
בן ארי או עינית (ב"ב)
מי עדיף לגיל כזה?

מתוק מדבש

משתמש מקצוען
אני עשיתי לתינוק בן שנה באופטיקיד בתלאביב, אמנם זה לא בחינם, אבל הם מורידים מהמחיר 600 שח, כמו שנותנים בקופה, עדיין נשאר לי לשלם בין 600 ל700 שח למשקפיים, ולדעתי שווה כל שקל, התאמת המשקף לתינוק פשוט מושלמת. הצורה, החומר, הרצועות מאחור, הכל היה מושלם, הילד לא נגע במשקף, והיה לו נח.

yudb

משתמש סופר מקצוען
אני עשיתי לתינוק בן שנה באופטיקיד בתלאביב, אמנם זה לא בחינם, אבל הם מורידים מהמחיר 600 שח, כמו שנותנים בקופה, עדיין נשאר לי לשלם בין 600 ל700 שח למשקפיים, ולדעתי שווה כל שקל, התאמת המשקף לתינוק פשוט מושלמת. הצורה, החומר, הרצועות מאחור, הכל היה מושלם, הילד לא נגע במשקף, והיה לו נח.
שמעתי עליהם,
אבל ראיתי שאין עליהם מימון של מכבי.
גם חשבתי על המרחק על כל תיקון כשיש צפי לתיקון כשמדובר בתינוק בגיל הזה שלא מבינה בכלל איך הולכים להסתדר עם זה.

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני ראיתי שבעינית יש יותר מבחר לתינוקות
אבל תנסי
בגיל הזה מומלץ משקפיים של נאנו.

מתוק מדבש

משתמש מקצוען
שמעתי עליהם,
אבל ראיתי שאין עליהם מימון של מכבי.
גם חשבתי על המרחק על כל תיקון כשיש צפי לתיקון כשמדובר בתינוק בגיל הזה שלא מבינה בכלל איך הולכים להסתדר עם זה.
גם אני חשבתי כך, אבל למרבה הפלא מגיל שנה ועד שנה ו10 חודשיים הרכיב את אותו משקף, ללא צורך בתיקון, המשקף היה סיליקון מלא, מתוק ממש, ישב עליו בול, החלפנו משקפיים כי היו קטנות מדי, וגם היה צריך להחליף מספר, חזרנו אליהם שוב, היום כבר חצי שנה אחרי, המשקף יושב עליו מהמם, בלי חוט ובלי מעצורים, והוא כבר למד להוריד ולהלביש כמו גדול, יודע להניח בצד כשהוא הולך לישון, הם לומדים מהר מאד איך להתעסק איתם, וזה בתנאי שזה נח להם, פגשתי בהרבה אמהות מתוסכלות ששואלות אותי איך הוא לא מוריד, ובכלל מסכים להרכיב אותם, לדעתי הכל נעוץ בהתאמה המושלמת של המשקף לילד.

וסתם מעניין אותי האם בעינית או בבן ארי המשקף יהיה בחינם ממש, או שיש הרבה אותיות קטנות... כי גם אני מתלבטת לגבי ההמשך מה לעשות, אם גם פה אני משלמת סכום נכבד כבר שווה לי חנסוע לתל אביב ולדעת שנתתי לו את ההכי טוב שיכול להיות.

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
גם אני חשבתי כך, אבל למרבה הפלא מגיל שנה ועד שנה ו10 חודשיים הרכיב את אותו משקף, ללא צורך בתיקון, המשקף היה סיליקון מלא, מתוק ממש, ישב עליו בול, החלפנו משקפיים כי היו קטנות מדי, וגם היה צריך להחליף מספר, חזרנו אליהם שוב, היום כבר חצי שנה אחרי, המשקף יושב עליו מהמם, בלי חוט ובלי מעצורים, והוא כבר למד להוריד ולהלביש כמו גדול, יודע להניח בצד כשהוא הולך לישון, הם לומדים מהר מאד איך להתעסק איתם, וזה בתנאי שזה נח להם, פגשתי בהרבה אמהות מתוסכלות ששואלות אותי איך הוא לא מוריד, ובכלל מסכים להרכיב אותם, לדעתי הכל נעוץ בהתאמה המושלמת של המשקף לילד.

וסתם מעניין אותי האם בעינית או בבן ארי המשקף יהיה בחינם ממש, או שיש הרבה אותיות קטנות... כי גם אני מתלבטת לגבי ההמשך מה לעשות, אם גם פה אני משלמת סכום נכבד כבר שווה לי חנסוע לתל אביב ולדעת שנתתי לו את ההכי טוב שיכול להיות.
כנראה שהוא ממש ילד טוב
כי גם המשקף מתאים בול, ילדים לא מתנהגים כמו מבוגרים,
חופשי יכולים לזרוק כשנמאס או שחברים מעיפים, נופלים,
לא חסר סיבות שהמשקף יצטרך תיקון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה