אני עם עדשות כבר כמה חודשים, ובימים האחרונים העיניים שורפות ומאוד מאוד דומעות.
אני משתמשת בעדשות דו שבועיות רגילות.
מישהו יכול לעזור לי?
מישהו יכול לעזור לי?
את עם אותו זוג בימים האחרונים? החלפת זוג?אני עם עדשות כבר כמה חודשים, ובימים האחרונים העיניים שורפות ומאוד מאוד דומעות.
מישהו יכול לעזור לי?
זה זוג חדש.את עם אותו זוג בימים האחרונים? החלפת זוג?
אם מדובר באותו זוג
יתכן שיש בעיה ספציפית עם הזוג (קרע בעדשה, העדשה צברה לכלוך וכו') וכדאי להחליף זוג.
אם החלפתם זוג כדי לפנות לרופא עיניים - בתקופות מעבר של מזג האוויר יתכן שיש יובש תקופתי עם עדשות - מומלץ לבדוק לגבי טיפות ליובש.
אשמח להמלצה לעיניים שורפות,אולי בגל העדשות..גם דומעות כל הזמן, גם כשללא עדשותלי כשורף בד"כ עבר התאריך או שסתם העיניים יבשות.
אם עבר התאריך כמובן להחליף עדשות אבל אם העיניים יבשות לשים טיפות סטריליות לעיניים שמתאימות גם לעדשות (אם צריך המלצה יש לי...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: