עיבוד פילהרמוני למעוז צור

מ.S

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עיבוד פילהרמוני שעשיתי לשיר מעוז צור (קיובייס)

תאזינו - תגיבו!

נ.ב.

ניתן להשתמש בשמחה בקובץ לכל סרט / תכנית וכדו' בתנאי שלא לעשות שינויים בקובץ, ובכל שימוש לציין קרדיט למרדכי הס עם פרטי יצירת קשר שלי המופיעים בפרופיל

נערך לאחרונה ב:

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
וואו נגמר מהר מידי... מהמם

יוק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מדהים!!!
עשיר בטעם ונעים לאוזן.

ALESIS

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
מקצועי ויפיפה!!!

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
מדהים!
מאזין כבר בפעם החמישית לפחות, המהלכים ההרמוניים מושלמים
שאלה קטנה - ניסיתם להוסיף כינורות ברקע בבית הראשון?

מ.S

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
מדהים!
מאזין כבר בפעם החמישית לפחות, המהלכים ההרמוניים מושלמים
שאלה קטנה - ניסיתם להוסיף כינורות ברקע בבית הראשון?

תודה על הפידבק! :)

האמת שלא... עשיתי את זה בכיוון של מנגינה שפותחת עם סולו (אגב אני מכיר יצירות קלאסיות שמתחילות ככה, ולאט לאט נוספים עוד כלים והרמוניות)

יוק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ניסיתי להתקשר אליך ואתה לא זמין
כנראה מאז פרסמת את השיתוף הפלאפון קורס:)
בכ"א אם יש לך זמן תחזור אלי

רְעוּתָהּ

סטודיו לעיצוב גרפי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
UX UI
ואווו
נעים לאוזן
הרמוניה מושלמת!!!

RBH

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
עיבוד פילהרמוני שעשיתי לשיר מעוז צור (קיובייס)

תאזינו - תגיבו!

צפה בקובץ המצורף 1269519

נ.ב.

ניתן להשתמש בשמחה בקובץ לכל סרט / תכנית וכדו' בתנאי שלא לעשות שינויים בקובץ, ובכל שימוש לציין קרדיט למרדכי הס עם פרטי יצירת קשר שלי המופיעים בפרופיל
מילה אחת-

ו א ו

רעיון טוב

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
מגניב!

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
וואו! אהבתי מאוד.
היה מעניין לכל אורך השיר. שכוייח!

מ.S

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
תודה רבה לכל המגיבים!

כמו שכתבתי, בפוסט שהעליתי כאן זה בגרסה איכותית יותר בעיבוד הסופי אחרי מיקס ומאסטרינג

קוד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מדהים!!
יש לך עתיד טוב בעיבודים קלאסיים!!
תגיד, אתה מצליח לזהות כלים בתוך שאון של תזמורת רחבה? אני לא מדבר על זיהוי כלים בודדים, אלא על הצלחה של בירור מתוך כלים רבים.

מ.S

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
תגיד, אתה מצליח לזהות כלים בתוך שאון של תזמורת רחבה? אני לא מדבר על זיהוי כלים בודדים, אלא על הצלחה של בירור מתוך כלים רבים.

אתגרת אותי...

בד"כ אני מזהה בגדול ממה מורכב העיבוד ומה התפקיד של כל כלי, כל עוד מדובר במוזיקה סטנדרטית המקובלת היום בד"כ. אבל אם תביא לי תזמורת פילהרמונית של 100 כלים אני לא ממש מתחייב שאני יוכל לפרט ... בכל מקרה כשאני עושה את העיבוד אני יודע איזה כלים לשים ואיפה.

מ.S

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אחד הסיבות שיש לי ידע במוזיקה קלאסית היא מפני שאני מנגן גם בכינור, כשהתחלתי ללמוד לנגן בכינור הקשבתי אז להרבה יצירות ולמדתי הרבה על ההרכבים המוזיקלים של מוזיקה קלאסית, וכמו"כ המורה שלי היה מזמין אותי מפעם לפעם למפגשי נגינה שהוא היה עושה עם נגנים אחרים (צ'לו, ויולה פסנתר וכנרים נוספים) וכך ראיתי ושמעתי מקרוב את אומנות המוזיקה הקלאסית

יוק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מדהים!!
יש לך עתיד טוב בעיבודים קלאסיים!!
אתגרת אותי...

בד"כ אני מזהה בגדול ממה מורכב העיבוד ומה התפקיד של כל כלי, כל עוד מדובר במוזיקה סטנדרטית המקובלת היום בד"כ. אבל אם תביא לי תזמורת פילהרמונית של 100 כלים אני לא ממש מתחייב שאני יוכל לפרט ... בכל מקרה כשאני עושה את העיבוד אני יודע איזה כלים לשים ואיפה.
בתור בחור צפיתי עשרות פעמים באלבום המאה של חב"ד (עיבוד סימפוני של ישראל לאם לניגוני חב"ד)
ובזכות זה אני מסוגל לבודד כלים ברמה גבוהה מאד.
המעלה הגדולה של האירוע ההוא זה שהתיעוד ווידאו מתמקד בכל כלי שמבצע סולו בצורה מאד מקצועית.

אם כבר העלתי את ישראל לאם
בשונה ממעבדים אחרים בעיבודים שלו הוא נותן לכל כלי את המקום שלו אפשר אצלו לשמוע קטעי סולו של הקסילופון או עיבודים של הקונטרבאס (וכן הלאה על זה הדרך)בצורה ברורה ולא סתם סטרינגים או בראס, הוא הפיק לבאבוב סדרה של 8 דיסקים (התשיעי בדרך)של ניגוני באבוב בעיבוד קלאסי וכל ניגון זה יצירה ללקק את השפתיים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה