לא... לא יכול להיותאזהרה: הדמות מנגה-
כן -לא רציתי להסתכסך עם המת'נגדים..לא... לא יכול להיות
סוג של אוזניה..חחחח.
וואו!
יפה בשביל פעם ראשונה
רק שקרה משהו לאוזן שלה...
כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ בהומור כמובן...כן -לא רציתי להסתכסך עם המת'נגדים..
(צוייר בפוטושופ)
כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ בהומור כמובן...
זה טוב מאוד בשביל פעם ראשונה
הקוים לא הכי מוחלקים אבל בקטנה... זה מיומנות עם הזמן.
אייך עושים את זה?ואלה...עיניים להם ולא יראו
זה בעיה מוכרת שלדעתי כל המאיירים נתקלו בה בהתחלה בפוטושופ, הקו המקרטע, ואחכ התיקונים עם עכבר..סיוט, אבל כן זה עניין של אימון, או להשתמש באוטו-קורקטינג שמיישר את הקו וזה חוסך מלא בלאגן
כאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ בהומור כמובן...
זה טוב מאוד בשביל פעם ראשונה
הקוים לא הכי מוחלקים אבל בקטנה... זה מיומנות עם הזמן.
או להשתמש באוטו-קורקטינג שמיישר את הקו וזה חוסך מלא בלאגן
תודה תודה תודה!!!!!!למנגה יש יישור אוטומטי של הקו -טוב נגד הרעידות של היד, אבל דווקא כי את מתחילה בדיגיטל אני אמליץ לך להמשיך תקופה עם פוטושופ, בשביל האימון, תנסי להתאמן על לכתוב או לעשות קוים קלילים, לא לאט מידי - ולא נורא אם קו לא יוצא מושלם פשוט תמחקי תעשי חדש, שיהיה קליל.
אימון נעים
לא נראה לי שיש כזה דבר בפוטושופ, אבל יש תכנה שנקראת לייזי נזומי (עכבר עצלן?) והיא עושה אוטוקורקט בפוטושופהיי @ליהיא
איפה נמצא האוטו קורקטינג בפוטושופ? לא נגעתי בזה תקופה...
אייך זה עובד על זה?לא נראה לי שיש כזה דבר בפוטושופ, אבל יש תכנה שנקראת לייזי נזומי (עכבר עצלן?) והיא עושה אוטוקורקט בפוטושופ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: