עזרתכם למציאת שירים באנגלית המבוצעים רק וואקלית

תרצה

משתמש מקצוען
מורה המלמדת אנגלית בתיכון, ויש לה בכתה תלמידה שנתייתמה לפני זמן קצר ביקשה אם אוכל לעזור לה למצוא שירים טובים באנגלית (של זמרים משלנו, עם מילים ברמה סבירה) שמבוצעים רק וואקלית כדי שהתלמידה היתומה לא תאלץ לצאת החוצה במהלך השיעור כשילמדו את השיר החדש. האם יש למשהו כאן מידע על משהו כזה? איפה אפשר להשיג?
תודה מראש.

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני מכיר כמה שירים כאלו:

1. Deaf man in the shteeble - להקת לב טהור - מתוך הדיסק 'לב טהור 3'
2. When the children sing - להקת א.ק.א פלא - מתוך 'A.K.Apella 3'
3. יש עוד שיר או שניים באנגלית בדיסק הראשון של להקת לב טהור
4. יש עוד להקה ווקאלית בשם SIX13 (או 613) שמאוד יכול להיות שגם בדיסק שלהם "יש חדש" יש שירים באנגלית. אבל אני לא בטוח

שימו לב: כל השירים האלו ווקאלים, אבל אלו של א.ק.א פלא ו-SIX13 הם ברמה מאוד גבוהה עם הרבה קולות של תופים (שנעשו עם הפה כמובן). יש מי שאומר שזה אסור.
אני שאלתי רב בנושא והוא אמר שמותר.

את כל הדיסקים האלו ניתן להשיג בגלפז

יש עוד שיר שניתן להורדה בחינם: Sunshine in the rain של שלומי קאופמן ולהקת א.ק.א פלא מתוך הדיסק 'עבודת צדקה'
אני אעלה אותו יותר מאוחר

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני לא מצליח לצרף את הקובץ. יש הודעת שגיאה למרות שהוא עומד במגבלת הגודל המקס'
אפשר לכתוב כאן או לשלוח לאישי את המייל, ואני אשלח את השיר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה