לא כדאי לותר- תבואו מוקדם בבוקר!(עדיף בלי מים- בעיה לבחורים).
לא ממש מעניין אותם... הם כבר גדולים (והקטנים יותר היו שם בטיול מביה"ס, כמובן)רכבל החדש 5.5 ש"ח ברב קו
היינו שם- מקום מדהים!!! מחפשת משהו בדיוק בסגנון הזה- לא אכפת לי שיעלה כסף.שמורת טבע עין אפק (גם מקום מאד נחמד עולה כסף)
זה אנחנו מתכננים ביום השני. מה עוד יש באזור למעלה שם, חוץ מהצוקים שם?מחיפה אפשר לצאת לראש הנקרה
חשבנו לעשות ב"אכזיב". אחד הדברים!!!טורנדו בעכו מומלץ מאוד לבחורים
היינו שם. יש עוד משהו בסגנון?הר בנטל - תצפיות יפות לסוריה
עשינו שנה שעברה. נהניינו מאודממליצה מאוד את המסלול בבניאס-(בתשלום) הליכה בשביל התלוי עד מפל הבניאס אין אפשרות כניסה למים
מעניין? שווה? יש צל?אנחנו עשינו את מסלול נחל עמוד (בתשלום)- הגענו ממש בפתיחה והתחלנו את המסלול מוקדם היה ריק
אנחנו מהמרכז... מתכננים לצאת מוקדם אבל לא נהיה בצפון לפני 12-1.לא כדאי לותר- תבואו מוקדם בבוקר!
אז מה יש לנו בצפון?!
מתכננים בעז"ה לצאת ליומיים בצפון, נשמח לרעיונות, אטרקציות שוות, פארקים נחמדים וכד' כדי למצות את הטיול:) (אנחנו זוג עם תינוק, ורכב;)) מאמינה שיהיה כאן לעזר לכל הנופשים למיניהם. תודה וחופשה מהנה!!www.prog.co.il
זהירות, ממש כמו חוף מעורב עמוס מאוד בקיץנחל כזיב, עין חרדלית
עדיין, מאד! פרוץ.המסלול בבניאס-(בתשלום) הליכה בשביל התלוי עד מפל הבניאס אין אפשרות כניסה למים
המסלול הכי יפה באיזור אבל פרוץ אולי מוקדם כמו שהמליצונחל עמוד - מעניין? שווה? יש צל?
אפשר לחפש העמק הנעלם בארבל. בול בשביל בחורים מאתגר, יתדות, וכו'.יש את הארבל- מהמם ואתגרי, נראה לי אפשרי לעשות צד אחד ברכב ולחזור אליו בתח"צ, נמראה לי בתשלום
מומלץ מאד אבל אין אח"כ עוד מה לעשות שם או שמתחילים בראש הנקרה או שיורדים קודם לנחל כזיבמערת קשת,
אם אתם בעניין של גולן אז שמורת טבע אגמון החולהעין אפק - היינו שם- מקום מדהים!!! מחפשת משהו בדיוק בסגנון הזה- לא אכפת לי שיעלה כסף
אולי תצפית בגלבוע מושלם לזריחה פחות יפה מהבנטלבנטל - היינו שם. יש עוד משהו בסגנון?
אנחנו גם מהמרכז, תמיד בימי טיול מארגנים הכללל לילה לפני כולל סנדביצים וכו׳ יוצאים ב6 בבוקר ב7 וחצי גג אנחנו בטבריה לשחרית בר׳ מאיר בעל הנס ומשם למסלולים, עדיין ריק!לא ממש מעניין אותם... הם כבר גדולים (והקטנים יותר היו שם בטיול מביה"ס, כמובן)
היינו שם- מקום מדהים!!! מחפשת משהו בדיוק בסגנון הזה- לא אכפת לי שיעלה כסף.
זה אנחנו מתכננים ביום השני. מה עוד יש באזור למעלה שם, חוץ מהצוקים שם?
חשבנו לעשות ב"אכזיב". אחד הדברים!!!
היינו שם. יש עוד משהו בסגנון?
עשינו שנה שעברה. נהניינו מאוד
מעניין? שווה? יש צל?
אנחנו מהמרכז... מתכננים לצאת מוקדם אבל לא נהיה בצפון לפני 12-1.
אולי ביום השני כשנצא מחיפה נלך באמת על הבוקר למסלול כזה.
מה הכי מומלץ?
היינואם אתם בעניין של גולן אז שמורת טבע אגמון החולה
עשינו שנה שעברה.
היינו שם.
היינו שם- מקום מדהים!!!
הלמד ואינו חוזר כזורע ואינו קוצרהיינו
אבל אנחנו בבינזמנים! חופש! הם לא בקטע לחזור...הלמד ואינו חוזר כזורע ואינו קוצר
עכו הכי טוב בארץחשבנו לעשות ב"אכזיב". אחד הדברים!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: