שיתוף עזרו לי למלא את הבלון.. קריקטורה על פשע שנאה

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
טויב, אז מה לי ולקריקטורות.. אבל קשה לא להביע מחאה כשקורה דבר כזה בישראל

זה ציור מהיר שנשלף מהבטן שכואב לה לאן הגענו. לא בטוחה לגבי הכיתוב, אם יש לכם רעיונות מוצלחים (ובעבר היו!) אנא שתפו :)

ahuvia.jpg

אם אין לכם מושג במה מדובר, הנה כתבה שהשתתפתי בכתיבתה. קשה להשאר אדיש

ציפי-ה

נשארתי סקרנית בהחלט...
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוף, כואב הלב על כאלה סיפורים.
גם אני מרגישה ששוטרים לפחות בשדר שלהם
הם יותר גסים מהמשפט שמופיע בבועה...

קצת חסר השמחה לאיד כביכול..

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אמא שלי בול כתבה לי שציירתי שוטר חביב מדיי..

הבעיה שהדג מסריח מהראש, זה לא רק השוטרים (הם מקבלים חתיכת גיבוי והם הזרוע המבצעת) זה כל הדרג המבצעי, ההסתה בתקשורת והממשלה. השנה היה מקרה בארה"ב שנרצח אפרו-אמריקני כשבמהלך מעצר שוטר חנק אותו ולא שעה לתחינותיו שלא יכול לנשום. בעקבות האירוע הזה העולם רעש וגעש והיו הפגנות ומחאות בכל העולם שלגמריי כבר יצאו מההקשר (עובדה שאינני זוכרת את שם הנרצח, רק את המהומות וחגיגות האנרכיטים), בזזו חנויות בכל ארה"ב ועשו פוגרומים. וכאן השוטרים מסתובבים חופשי ועוד מאשימים את הנערים במות אהוביה..זה מרגיש שהעולם התחרפן. לא רק זה שזה בכלל קרה. זה שלא מזיז לאף אחד וההפקרות הזו עוברת בשתיקה.. מי היה מאמין. זו לא בעיה בטחונית מבחוץ. זה פשוט שנאה והסתה

בנוגע לרבי שליט"א מלך המשיח. נכון זו אמונתי והשקפתי, אינני מנסה לשכנע אף אחד ככה אני מתייחסת לעניין זה, זכותי :) , אני לא הבעתי מחאה כאן על שום ציור בשום תחום גם אם נגד את דעותי ולדעתי אם אפשר לכבד שרשור שיתופים של הארי פוטר (אני כיבדתי והגבתי) אפשר גם לא להתווכח על דעות של אנשים שונים כי זה לא יוביל אותנו קדימה בשום צורה. מי שמוזר לו איך זה מתקבל על הדעת מלך המשיח וחי וקיים אשמח להסביר לו בפרטי כי זה לא קשור לפורום איור, אין לי עניין להכנס כאן בשרשור זה לפולמוס עם אף אחד, כל אחד זכאי לדעותיו והיה משעמם לנו מאד אם כולם היו אותו הדבר. דמיינו פורום כזה.. זה כמו לדבר למראה ;) ולעניות לדעתי חבל שחובת המחאה מתועלת לזה במקום לעוול שנעשה בהריגת הנער .. בתקווה להבנה ומקווה גם שלא פגעתי ואם כן מחילה

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים

מצרפת הסבר קצר מקליפ סטודיו איך עושים הצללות מהירות עם שכבות שילוב. בציור בקישור נערה עם שיער היא מכוסה לגמריי וזה רק הראש אבל נטפרי לא יאשרו לדעתי.

כפי שרואים ניסיתי בקריקטורה ולא ככ הצלחתי כאן את הסגנון הזה חחח (כי לא התייחסתי לצורות. רק ריססתי בקולור דודג' :p ) אבל לפחות ניסיתי. תודה מיוחדת להודיה הנפלאה (אני בכוונה לא מתייגת ויש כאן המון הודיות, אם היא תרצה להזדהות היא תזדהה. עוזרת לי המון) ששלחה לי היום את ההסבר :) אני חושבת שהשיתופים כאן מועילים להתקדם מהר יותר.

Tzzpora

משתמש פעיל
@טלי'ה סליחה אם פגעתי, אשמח באמת לקבל הסבר אובייקטיבי ועניני בפרטי.
מוכרחה לציין שהציור מהממם וזורם, וכמובן שההתנהלות של המדינה במקרה הנ"ל היא מזעזעת, שערורייתית בקנה מידה, מרתיחה, מכעיסה ומעלה חששות כבדים(, אם כי לא כ"כ מפתיעה לנוכח ההסטוריה של מדינת ישראל :( ).

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@טלי'ה סליחה אם פגעתי, אשמח באמת לקבל הסבר אובייקטיבי ועניני בפרטי.
מוכרחה לציין שהציור מהממם וזורם, וכמובן שההתנהלות של המדינה במקרה הנ"ל היא מזעזעת, שערורייתית בקנה מידה, מרתיחה, מכעיסה ומעלה חששות כבדים(, אם כי לא כ"כ מפתיעה לנוכח ההסטוריה של מדינת ישראל :( ).

בכיף ארחיב בפרטי..
תודה על התגובה החמה, לא נפגעתי היה לי חשוב להבהיר שאני לא מנסה לכפות דעתי ומכבדת דעות אחרות וממש לא מתכוונת לדרוך על יבלות או לקומם (אם כי לעיתים עושה זאת בכשרון רב) זה פשוט הזארגון וזה באוטומאט.

נכון האירוע הזה לא מפתיע וזה שערורייתי אבל זה גם כואב כל פעם מחדש כשדבר כזה קורה..

עם הקריקטורה הזו התלבטתי כי הרגשתי שהיא מדיי עליזה. מצד שני קריקטורה לא אמורה להיות מחרידה ומזעזעת אלא להעביר מסר ברור וחד אבל בצורה קומית.. לכן משתפת אתכם כדי לשמוע דעה מקצועית או איזה רעיונות לקריקטורה יש לכם או מה היה מתאים לכתוב בבלון הזה

Tzzpora

משתמש פעיל
בכיף ארחיב בפרטי..
תודה על התגובה החמה, לא נפגעתי היה לי חשוב להבהיר שאני לא מנסה לכפות דעתי ומכבדת דעות אחרות וממש לא מתכוונת לדרוך על יבלות או לקומם (אם כי לעיתים עושה זאת בכשרון רב) זה פשוט הזארגון וזה באוטומאט.

נכון האירוע הזה לא מפתיע וזה שערורייתי אבל זה גם כואב כל פעם מחדש כשדבר כזה קורה..

עם הקריקטורה הזו התלבטתי כי הרגשתי שהיא מדיי עליזה. מצד שני קריקטורה לא אמורה להיות מחרידה ומזעזעת אלא להעביר מסר ברור וחד אבל בצורה קומית.. לכן משתפת אתכם כדי לשמוע דעה מקצועית או איזה רעיונות לקריקטורה יש לכם או מה היה מתאים לכתוב בבלון הזה
איזה לב יהודי חם. הקריקטורה הזו טועמת לי כמו חמוץ מתוק כזה... אבל אולי זה מה שעושה אותה יותר כואבת, כך לענ"ד.
רעיון לבלון אין לי כרגע
הרבה הצלחה בהמשך הדרך, יש לך את זה!
ועדיין מחכה להודעה בפרטי, באמת מעניין אותי לשמוע.

Hodaya_Hadasa

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
הבעיה שהדג מסריח מהראש, זה לא רק השוטרים (הם מקבלים חתיכת גיבוי והם הזרוע המבצעת) זה כל הדרג המבצעי, ההסתה בתקשורת והממשלה. השנה היה מקרה בארה"ב שנרצח אפרו-אמריקני כשבמהלך מעצר שוטר חנק אותו ולא שעה לתחינותיו שלא יכול לנשום. בעקבות האירוע הזה העולם רעש וגעש והיו הפגנות ומחאות בכל העולם שלגמריי כבר יצאו מההקשר (עובדה שאינני זוכרת את שם הנרצח, רק את המהומות וחגיגות האנרכיטים), בזזו חנויות בכל ארה"ב ועשו פוגרומים. וכאן השוטרים מסתובבים חופשי ועוד מאשימים את הנערים במות אהוביה..זה מרגיש שהעולם התחרפן. לא רק זה שזה בכלל קרה. זה שלא מזיז לאף אחד וההפקרות הזו עוברת בשתיקה.. מי היה מאמין. זו לא בעיה בטחונית מבחוץ. זה פשוט שנאה והסתה

כל כך נכון ... עצוב לאן הגענו:(:(:(

טלי'ה

טלי'ה נחום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
החיוך של הרכב.....
בכוונה?
וזה כזה עצוב כמה שזה חמוד.

או, האמא לענייני קריקטורה של פרוג הגיבה ;)
האמת שזה לא בכוונה אבל השארתי כדי להראות תזלזול ולגלוג על חיי אדם שלא היה עובר בשתיקה בשום סיטואציה אחרת. גם העיניים של השוטר בכוונה מוצללות כדי להראןת כוונה רעה מתחת לחזות החביבה

כן.. הקריקטורה לגמריי הזו יצאה חמודה מדיי כולל הצ'קלקה הורודה חח.. מקווה שאראה קריקטורות שמצליחות להעביר מסר יותר חד משלי ומצד שני שיהיה שנון ולא מזויע (למרות שזה מזויע אה?) אם ראיתם שתפו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה