הכנתי, ולא יצא לי טוב.
אני עושה שכבה של שוקולד, ומעל פצפוצי אורז מעורבבים בדבש וחמאת בוטנים מומסים. - עשיתי ככה, וזה לא נדבק לי, כשאני מוציאה את הפטיפור מהתבנית סיליקון - הכל מתפורר
2 שאלות...
1. מתכון טוב של הבלילה של הפצפוצי אורז והחמאת בוטנים (מה עוד לשים ואיך להכין כדי שיישאר דביק ואחיד - ולא יתפורר)
2. אם אני אוציא את הבלילה עצמה מהפטיפורים המוכנים כרגע - הפצפוצי אורז מתפוררים מעצמם ומתנתקים מהשוקולד - ומעל השוקולד יעשה שכבה חדשה של פצפוצים וחמאת בוטנים - זה יעבוד? או שעדיין יפורר וצריך ממש הכל מהתחלה???
אני עושה שכבה של שוקולד, ומעל פצפוצי אורז מעורבבים בדבש וחמאת בוטנים מומסים. - עשיתי ככה, וזה לא נדבק לי, כשאני מוציאה את הפטיפור מהתבנית סיליקון - הכל מתפורר
2 שאלות...
1. מתכון טוב של הבלילה של הפצפוצי אורז והחמאת בוטנים (מה עוד לשים ואיך להכין כדי שיישאר דביק ואחיד - ולא יתפורר)
2. אם אני אוציא את הבלילה עצמה מהפטיפורים המוכנים כרגע - הפצפוצי אורז מתפוררים מעצמם ומתנתקים מהשוקולד - ומעל השוקולד יעשה שכבה חדשה של פצפוצים וחמאת בוטנים - זה יעבוד? או שעדיין יפורר וצריך ממש הכל מהתחלה???