שלום וברכה
עד היום הייתי קונה גולש עגל (קוביות) ומבשל אותו כמה שעות על אש נמוכה ואז מכניס לצ'ונט והיה יוצא לא רע בכלל
עכשיו החלטתי לכבוד שבת לקנות פלאנקן (9)
שאלתי היא האם יש בעיה לבשל אותו כמה שעות לפני שמכניסים לצונט כמו שעשינו לגולש כי הוא יותר רך או משהו או שאפשר להמשיך במנהגנו מקדמת דנא
כמו כן הצעות ורעיונות לייעול נשמח לשמוע מה אתם עושים
תודה
עד היום הייתי קונה גולש עגל (קוביות) ומבשל אותו כמה שעות על אש נמוכה ואז מכניס לצ'ונט והיה יוצא לא רע בכלל
עכשיו החלטתי לכבוד שבת לקנות פלאנקן (9)
שאלתי היא האם יש בעיה לבשל אותו כמה שעות לפני שמכניסים לצונט כמו שעשינו לגולש כי הוא יותר רך או משהו או שאפשר להמשיך במנהגנו מקדמת דנא
כמו כן הצעות ורעיונות לייעול נשמח לשמוע מה אתם עושים
תודה