תקשורת עזרה עם נוכלות בטלגרם

haniw

משתמש רשום
התברר לי שלפני זמן, מישהו שאנו לא יודעים את זהותו, לקח במירמה את הטלפון הכשר של הילד לכמה דקות, בזמן הזה הנוכל פתח לעצמו טלגרם עם המספר הכשר של הילד, והוסיף קוד אבטחה נוסף. איך אפשר לטפל בעניין ולמחוק את החשבון?

א.ד.מ.

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
להתחבר לטלגרם עם המספר הזה ממכשיר אחר ואז בהגדרות למחוק חיבורים של מכשירים אחרים ואז למחוק את החשבון.
סתם דרך אגב למה זה מפריע לכם הוא לא יכול לעשות עם זה כלום למיטב ידיעתי

Harry Potter

המשתמש המוביל!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
אוטומציה עסקית

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
באמצעות הקישור הזה ניתן למחוק חשבון

haniw

משתמש רשום
להתחבר לטלגרם עם המספר הזה ממכשיר אחר ואז בהגדרות למחוק חיבורים של מכשירים אחרים ואז למחוק את החשבון.
סתם דרך אגב למה זה מפריע לכם הוא לא יכול לעשות עם זה כלום למיטב ידיעתי
הוא יכול לפתוח קבוצות ועוד דברים לא חוקיים שיש בטלגרם

שקדי

משתמש מקצוען
התברר לי שלפני זמן, מישהו שאנו לא יודעים את זהותו, לקח במירמה את הטלפון הכשר של הילד לכמה דקות, בזמן הזה הנוכל פתח לעצמו טלגרם עם המספר הכשר של הילד, והוסיף קוד אבטחה נוסף. איך אפשר לטפל בעניין ולמחוק את החשבון?
אפשר לשאול איך מגלים דבר כזה?

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר לשאול איך מגלים דבר כזה?
כשפלוני מצטרף לטלגרם כל מי שיש לו טלגרם ויש לו את פלוני באנשי קשר מקבל התרעה ש'פלוני הצטרף לטלגרם'

3040*

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אולי לא לקח ולא במרמה
תבקשו מהילד את קוד האבטחה
(זה נשמע מוזר למה לעזעזל לילד יש בכלל פלאפון, למה שמישהו ישתמש במספר שלו ולא יקנה טוקמן ב 30 שקל, קיצער תעשו שיעורי בית לא עושה רושם של נוכלות הלכתם לכיוון לא נכון)

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
סיפור מוכר מנסיון!!! רק שאצלינו היה ידוע מי פתח את החשבון, בחור שגר לידינו בשכונה (זה היה חשבון וואצפ שדרכו הוא שלח.... שלא נדע) וההורים שלי איימו במשטרה רק זה מה שעזר.

haniw

משתמש רשום
אולי לא לקח ולא במרמה
תבקשו מהילד את קוד האבטחה
(זה נשמע מוזר למה לעזעזל לילד יש בכלל פלאפון, למה שמישהו ישתמש במספר שלו ולא יקנה טוקמן ב 30 שקל, קיצער תעשו שיעורי בית לא עושה רושם של נוכלות הלכתם לכיוון לא נכון)
אם הבנתי נכון אתה מאשים את הילד. אז כמו שכתבתי לילד יש טלפון כשר הכי פשוט שיש בלי הודעות. הוא לא יודע מה זה טלגרם, ומתברר שיש אנשים שרוצים חשבון טלגרם לא על שמם מסיבות שונות, והדרך היא לגנוב מספרים כשרים פעילים ולהשתמש בהם.

שמחה קופי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
אם הבנתי נכון אתה מאשים את הילד. אז כמו שכתבתי לילד יש טלפון כשר הכי פשוט שיש בלי הודעות. הוא לא יודע מה זה טלגרם, ומתברר שיש אנשים שרוצים חשבון טלגרם לא על שמם מסיבות שונות, והדרך היא לגנוב מספרים כשרים פעילים ולהשתמש בהם.
למה מי שרוצה לפתוח צריך את הטלפון פיזית? בשביל קוד אימות בשיחה קולית?

נערך לאחרונה ב:

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
האקרים יוכלו בוודאי לעזור.

ייתכן ואפשר לדווח על החשבון (דיווח על משתמש לא ראוי שמספים וכדומה) מהרבה שיש להם את האפליקציה. ואז או שייחסם או שיצטרך קוד אימות שנמצא אצלכם.

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
איך ידעתם לזהות מי הבנאדם?
מסובך..
הבחור הנחמד התחזה לאחי. וקרובת משפחתי שעובדת עם נוער בסיכון קיבלה מאחת הבחורות "דש" שאחי פנה אליה מפה והלאה הם ביקשו מהבחור תמונה והעניין התגלה
אגב הבחור עשה את זה אחר כך שוב מסתבר (השתמש במס טלפון של בחורה צדיקה ויראת שמיים שנתנה לו כטובה להוציא ממנה שיחה אך אין לי מושג אם ההורים עשו משהו בעניין)

נומנום

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני חושבת שהפיתרון הוא להשבית את מס הטלפון אם אין איך לדעת במי מדובר.
פשוט לבטל את הקו.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  41  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה