צריכה עזרה מנציג של שס או ג' בנושא תעודת זהות שנאבדה..
יש למישהו טלפון או למי לפנות?
שלום וברכה זה מקרה שקרה לי בבחירות שעברו וגם בבחירות אללו אני יחול לעזור לך תפנה אלי באישיצריכה עזרה מנציג של שס או ג' בנושא תעודת זהות שנאבדה..
זה מה שאני עשיתי כעת וגם בעבר אבל קודם לכן פניתי לאחד מנציגי שציבור להיכנס כי לא נתנו לי כי לא היה לי תורשלום.
המטות של דגל התורה יפתחו בימים הקרובים.
בירושלים כנראה מחר כבר יתחילו לעבוד.
מניח שיתפרסמו טלפונים.
בכל אופן ממחר כנראה אוכל לעזור ולענות לשאלות בעניין.
ממה שזכור לי מבחירות קודמות יש אפשרות להוציא ת.ז. זמנית. או להצביע עם דרכון או רשיון נהיגה.
מצאתי רק את זה.
רשות האוכלוסין תנפיק בלשכתה תעודות זהות ללא תור | המחדש
במפגש עם ח"כ אורי מקלב הודיע ראש רשות האוכלוסין מר תומר מוסקוביץ כי לשכות רשות האוכלוסין ינפיקו תעודות זהות ללא תור ובאופן מהיר בכדי לאפשר את ההצבעה בבחירות. עד לקבלת התעודה הקבועה יונפק תעודת זהות זמניתhm-news.co.il
אני מחפש משהו רשמי עם מידע.
כשאמצא אעדכן.
הדבר היחיד שוודאי יעזרו לך זה להשיג אופציה להצבעה בקלפי שלא יאבדו את המשכורתבששביל להצביע אני צריכה תעודת זהות..
שנה שעברה עזרו לי מש''ס
לא מוצאת בגוגל איך לפנות אליהם אין שום מידע..
רק טלפונים של חברי כנסת עצמם.. שזה בטח לא יעבוד..
בבקשה לא להיכנס לזה.הדבר היחיד שוודאי יעזרו לך זה להשיג אופציה להצבעה בקלפי שלא יאבדו את המשכורת
גם אני פעיל דגל התורה ואני גם חושב שזה דבר נצרך מאוד (לא בגלל שאני פעיל דגל התורה)אני שוקל לפתוח אשכול של עזרה ומידע לבחירות.
כמובן רק מידע ענייני ורשמי.
אם יהיה לי כוח.
(אני פעיל דגה"ת)
משרד הפניםכנ"ל אבדה לי הת"ז (רב הסיכוי שנזרקה עם שקית לפח ע"י עוזרת)
איפה אני מוציאה ת"ז זמנית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: