יכולה לנסות להשיג לך בחינם.את זמינה עם רכב?אז התאומים המתוקים שלי כבר גדלו קצת, והלול שבו הם ישנו במשותף כבר קטן עליהם...
הבעיה היא בשאלת ’כסף מנלן’... א קיצור, אני מחפש בבקשה למסירה / למכירה יד 2, מיטת תינוק או לול במצב ובמחיר טוב.
תודה רבה.
יש בירושלים גמח תאומים.אז התאומים המתוקים שלי כבר גדלו קצת, והלול שבו הם ישנו במשותף כבר קטן עליהם...
הבעיה היא בשאלת ’כסף מנלן’... א קיצור, אני מחפש בבקשה למסירה / למכירה יד 2, מיטת תינוק או לול במצב ובמחיר טוב.
תודה רבה.
אני אשמח לקבל את המספר בבקשהיש בירושלים גמח תאומים.
מלווים שם כל מה שצריך לתאומים,
אם רלוונטי לך-יכולה לתת את המספר בפרטי.
אשמח להתייעץ איתך לגבי גידול תאומיםאז התאומים המתוקים שלי כבר גדלו קצת, והלול שבו הם ישנו במשותף כבר קטן עליהם...
תודה רבה.
אם יש לך אופציה בפרטי.אני אשמח לקבל את המספר בבקשה
אין לי אופציה בפרטי.. אולי תכתבי לי את המייל שלך ואשלח לך הודעה? או להיפך?אם יש לך אופציה בפרטי.
לא רוצה לפרסם מספר אישי פה
מעדיפה שלא לפרסם את המייל שליאין לי אופציה בפרטי.. אולי תכתבי לי את המייל שלך ואשלח לך הודעה? או להיפך?
עד גיל שנה ככל הידוע ליאגודת אפרת עוזרים ג"כ, אפשר לפנות אליהם.
שווה לבדוק באגורהאז התאומים המתוקים שלי כבר גדלו קצת, והלול שבו הם ישנו במשותף כבר קטן עליהם...
תודה רבה.
מה מצב המיטה?מוסרת מיטת תינוק של סגל, עץ שמנת
עם מזרון.
בבית שמש.
בשמחה...
ממש לאעד גיל שנה ככל הידוע לי
ולגבי זהבגדול, מעולה.
היא עומדת במחסן כבר די הרבה זמן
כך שאני לא ממש זוכרת ורואה כעת מול העיניים..
מה המייל?ממש לא
התאומים שלי בני שנה ו7
וקיבלתי מאגודת אפרת לולים ממש לאחרונה.
לא ממש בחינם אבל כן זול משמעותית מלקנות בחנות
ולכל האמהות לתאומים ממליצה לכן להצטרף לקבוצת המייל המדהימה לאמהות לתאומים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: