עזרה דחופה תינוק בן שנה וחצי

יחשבאף

משתמש מקצוען
הבן שלי, שובב מקסים בן שנה וחמישה חודשים למד לצאת מהלול שלו.
אתמול בלילה בשלוש לפנות בוקר הוא הסתובב בבית, פתח מגירות, וניסה להעיר את האחים והאחיות שלו.
זאת לא הפעם הראשונה שהוא עושה את זה אבל כנראה שהוא למד איך לעשות את זה במקצועיות כי אחרי שהחזרתי אותו למיטה הוא יצא שוב ושוב ובמשך שעה וחצי קמתי כל עשר דקות כדי להחזיר אותו למיטה.
הבו עיצה, מה עושים?
האם כל לילה יעבור עלינו ככה ללא שינה?
נא עזרו לי אני ממש ממש נואשת!!!!

נוכחות לעסקים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה תורנית
D I G I T A L
קודם כל, תוציאי את המפתח מהדלת, שלא יקח כיסא ויצא לבד מהבית.
לשאר הדברים, מצטרפת לשאלה.

מלכי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
סמכות הורית!
להזהיר את הילד שלא יעיז לצאת מהמיטה וגם לא בצחוק.

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
יש סוג של רשת מאוררת שנסגרת עם ריץ' רץ'.
נראה לי שבמקור היא מיועדת נגד יתושים.

אני מכירה מישהו שאחרי הרבה נסיונות של פתרונות הגיוניים יותר,
השתמש בפתרון הזה.

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
זה לול מרובע כזה? כי לצאת ממיטת תינוק הרבה יותר קשה, ולפעמים יש משהו שעוזר להם לצאת- למשל קרש מוגבה, או סמיכות לקיר. הוא יחסית קטן בשביל לצאת ממיטה רגילה.

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
שנה וחצי זה כבר גדול בשביל לול, לא?
אולי כדאי להעביר אותו למיטת תינוק.

יחשבאף

משתמש מקצוען
נכתב ע"י אסתי ו.;1708741:
שנה וחצי זה כבר גדול בשביל לול, לא?
אולי כדאי להעביר אותו למיטת תינוק.

כרגע לא מתאים לי להעביר אותו למיטת תינוק כי מישהי אחרת משתמשת בה ב"ה.
מדובר בלול מרובע ואני חושבת שהוא פשוט נתפס עם הרגליים ומרים את עצמו למעלה.
ניסיתי לתפוס אותו על חם כדי לראות איך הוא עושה את זה ולא הצלחתי.

פרפר

משתמש מקצוען
אולי לנסות מזרן דק יותר? או אפילו להוציא לגמרי את המזרן ולשים שמיכת פוך מקופלת, זה כמה סנטימטרים פחות בגובה.

profession

משתמש פעיל
אין לי רעיון לעזור אבל כן להזהיר אותך-הבת שלי שברה ככה יד בגיל הזה...
יצאה לבד ונפלה על הרצפה-רק ככה היא למדה לא לצאת...
אז אם את לא מוצאת איך להשאיר אותו בפנים אולי לפחות תרפדי לו את הרצפה מסביב...

יחשבאף

משתמש מקצוען
בעלי אומר שהוא קנה מעקה מפלסטיק והוא הולך לחבר את זה משלושת הצדדים ואז לחבר אותם אחד לשני.
את הצד הרביעי נשאיר פתוח כדי שנוכל להכניס ולהוציא אותו ואז נצמיד אותו לקיר וננעל את הגלגלים.
זה עושה לי הרגשה קצת לא נעימה כאילו אני סוגרת אותו באיזה כלוב כזה אבל אין לי ברירה, זה מסוכן, הוא יכול להפגע מהנפילה וגם אם לא הוא יכול להגיע למקום מסוכן בבית.

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
בגיל יותר גדול (אפילו שנתיים) אם הם כבר יוצאים מעצמם ממיטת התינוק, אני פשוט מעבירה אותם למיטת נוער נמוכה. לצאת הם יוצאים ממילא, לפחות שלא ישברו איברים... הם גם מרגישים יותר גדולים שסומכים עליהם ופחות קמים לטיולים.

gr8design

משתמש חדש
אנחנו סוגרים את כל הדלתות בבית (מטבח, אמבטיה וכו) ואם אפשר אז כדאי גם לנעול.
ילדים קטנים כאלו, כמה קטנים - ככה מבינים; תסבירו, תסבירו, ותכניסו לו לראש שאם קמים בלילה - לבוא הישר אל אבא או אמא (אולי זה לא חינוכי אבל עדיף מלהסתובב בבית ולהגיע למצבים מסוכנים...)

חביבה

משתמש מקצוען
פעם מישהיא אמרה לי, ברגע שהילד לומד לצאת מהמיטה/ הלול היא מעבירה למיטת נוער.
אבל שנה וחצי זה באמת מוקדם.

ציפופוק

משתמש רשום
מירב הסיכויים שהוא יצא גם ממיטת תינוק...
אשמח לשמוע על פתרון לבעיה של ערנות תינוק בשעות הלילה.
תעלי תמונה של הפתרון שלכם יהווה תועלת לאחותי שמתמודדת עם הסיפור הזה כבר מספר חודשים., כשקראתי את התאור שלך חשבתי אולי אחותי כתבה את זה...

RacheliArt

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני מכירה אחת שהפכה את הלולים של הפעוטות שלה ל"כלוב" ושמה מעל דיקט.

יחשבאף

משתמש מקצוען
תראו תמונה שבעלי שלח אלי עכשיו במייל, הוא טוען שזו רק ההתחלה ויש לו רעיונות נוספים (הרשת היא עד למטה כי הוא נוהג לזרוק מהמיטה את המוצצים שלו ואז לצרוח בקולי קולות כדי שיבואו להרים אותו, אז החלטנו לשים רשת עד למטה, מש שנקרא שתי ציפורים במכה אחת...:
b23dca64ab60f22752b62e0e9b94dcd7.jpg

אסתי-בראון

להיות אמא מחוברת
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
ניסית להסביר לו שאת לא מרשה לו לצאת?
בגיל הזה הם לפעמים רק עושים את עצמם שהם לא מבינים.

תכיני לו בקבוק ליד המיטה, ותלמדי אותו שכשהוא מתעורר הוא יכול לשתות, אבל בשום אופן לא לצאת.
והעיקר, היי החלטית והחזירי אותו למיטה שוב ושוב, עד שהוא ילמד.

ילד שמסתובב בבית בלילה, יכול לעשות דברים מסוכנים, גם בגיל גדול יותר.
ואמא חסרת שינה, זהו גם כן דבר מסוכן.

יחשבאף

משתמש מקצוען
נכתב ע"י אסתר;1709105:
ניסית להסביר לו שאת לא מרשה לו לצאת?
בגיל הזה הם לפעמים רק עושים את עצמם שהם לא מבינים.

תכיני לו בקבוק ליד המיטה, ותלמדי אותו שכשהוא מתעורר הוא יכול לשתות, אבל בשום אופן לא לצאת.
והעיקר, היי החלטית והחזירי אותו למיטה שוב ושוב, עד שהוא ילמד.

ילד שמסתובב בבית בלילה, יכול לעשות דברים מסוכנים, גם בגיל גדול יותר.
ואמא חסרת שינה, זהו גם כן דבר מסוכן.

ניסיתי המון פעמים הוא פשוט ילד שמאוד מאוד בודק גבולות, ולא מתייאש עד שהוא משיג את המטרה שלו שזו תכונה מקסימה בפני עצמה אבל בכ"ז צריך לשמור עליו מסכנות וגם ללמד אותו קצת גבולות

אברהם חיים

משתמש חדש
קודם כל צריך לבדוק עם הוא לא רעב, או צמא, הכי טוב לתת לו מנה ממה שהוא אוכל, דייסה, או בקבוק שתיה, או כמה ביסקוויטים ולראות את התגובה.
2. לנסות להבין למה הוא עושה את זה, אולי דווקא הרעש שאתם עושים סביב זה, יוצר לו תחושת שייכות שהוא אוהב.
3. אולי לקשור אותו בעגלה, עד שהוא ירדם, ואז להעביר אותו ללול בחזרה, רק שימו לב ועקבו ארחריו, אם הוא גדול, הוא עלול לנסות לצאת, ולהיתקע רגל פה רגל שם, ועלול ליפול להתהפך חלילה וכו'. אגב אספר מה שהיה במשפחה שהחליטו לקשור את הילד בעגלה עד שהוא ילמד שצריך לישון, קשרו וההורים נכנסו למיטה בעוד הילד בחדר אחר, כעבור כמה דקות הילד התחיל לבכות, האמא רצתה לקום ולבדוק מה קורה, אבל האבא אמר הוא סתם מתבכיין אל תקומי, כך במשך שעה וחצי הילד בוכה והאבא אומר נהיה חזקים לא ניכנע, כעבור שעה וחצי או שהאבא נרדם או שהאמא החליטה בכל זאת, האמא קמה והיא ראתה את התינוק החביב שלו הפוך כולו עם הראש כלפי מטה, כשרק רגלו תקועה בעגלה למעלה. אז כן, הכל ברחמים, עם שכל ועם פרופורציה אפשר לנסות מכאן ומשם, אבל שוב רק ברחמים ומתוך הסתכלות והחשבות בילד, ותמיד להיות קרובים וערניים, ושיהיה רק טוב לכם ולכל ישראל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה