כללי עזרה דחופה >> פתאום השתנה לי גודל התפריט באילוסטריטור

יעל זפרני

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הזזתי את המקלדת, וכנאה תוך כדי נלחצו לי כמה כפתורים, כך שהתפריט בתוכנות אדובי התקטן לי משמעותי.
איך אני מחזירה את זה בחזרה למצב הקודם?
תודה מראש.

חיים בניסטי

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
נסי לבחור באופציה הזו תחת Edit > Preferences:
Screenshot_2.png

לאחר מכן צאי מאילוסטרייטור וכנסי שוב.
בנוסף, בדקי האם יש עדכון לתוכנה דרך אפליקציית CC. כמה משתמשים טענו שעדכון פתר להם את הבעיה.

כוכב נוגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
גם לי יש את הבעיה הזאת מאז שקניתי את המחשב והתקנתי תוכנות, בפוטושופ התצוגה של כל הכלים והחלונות ממש קטן ואילוסטרייטור ואינדיזין גדול מאד, אין לי רגיל, ניסיתי בתפריט Preferences באילוסטרייטור מה שכתב פה חיים בניסטי וזה נהיה לקטן מאד, איך עושים באינדיזיין גם?
יש מצב לעשות בינוני? מצב רגיל

צח מלול

עימוד מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
הבעיה הזאת מתרחשת בד"כ כאשר הרזולוציה של המסך מוגדרת ל4K, ואין סינכרון נכון בין התוכנות למסך. אפשר לשנות לרזולוציה קטנה יותר ואז התפריט חוזר לקדמותו. אני אישית שיניתי ל 1929*1080, והבעיה הסתדרה.
יש מדריכים ברחבי האינטרנט שמסבירים איך לתקן את הבעיה גם בלי להקטין רזולוציה, ע"י שינויים בערכי הרג'יסטרי, אך ניסיונותיי עלו בתוהו...

חיים בניסטי

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
גם לי יש את הבעיה הזאת מאז שקניתי את המחשב והתקנתי תוכנות, בפוטושופ התצוגה של כל הכלים והחלונות ממש קטן ואילוסטרייטור ואינדיזין גדול מאד, אין לי רגיל, ניסיתי בתפריט Preferences באילוסטרייטור מה שכתב פה חיים בניסטי וזה נהיה לקטן מאד, איך עושים באינדיזיין גם?
יש מצב לעשות בינוני? מצב רגיל

מסתבר שהמון משתמשים נתקלו בבעיה דומה, וכמו שכתב @צח מלול מדובר בהתנגשות בהגדרות רזולוציה ויש לערוך שינוי בקבצי הרג'יסטרי של התוכנה. הנה מדריך שככל הנראה יפתור את הבעיה:
https://www.danantonielli.com/adobe-app-scaling-on-high-dpi-displays-fix/
highdpi-before-after.png

אם מישהו ניסה והצליח, נשמח לעדכון.
בהצלחה!

יעל זפרני

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
תודה לכולם!!
כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש וזה פשוט הסתדר מעצמו... אין לי מושג מה קרה שם.
העיקר שהסתדר לי ב"ה. :)

חיים בניסטי

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
תודה לכולם!!
כיביתי והדלקתי את המחשב מחדש וזה פשוט הסתדר מעצמו... אין לי מושג מה קרה שם.
העיקר שהסתדר לי ב"ה. :)

אין כמו השיטות הישנות... חבל שלא המלצתי לך לבעוט במארז ולטלטל את המסך.

אבל, כמו שאמרת - העיקר שהסתדר! :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה