חומרה עזרה דחופה עם שגיאה במדפסת קנון 700ts

מופיע ל ישגיאה כזו - הרחב לגמרי את מגש פלט הנייר הממוקם בצד הקדמי של המדפסת ולחץ על אישור
מישהו יודע מה אני אמורה לעשות
שיחקתי עם כל הואפציות וכלום לא עוזר

אני זה אני!!!

משתמש פעיל

קבצים מצורפים

• 1708504389499.png
    1708504389499.png
    KB 141.5 · צפיות: 16

פיר

משתמש סופר מקצוען

סליחה אולי מישהו יכול לעזור לימופיעה לי במדפסת תקלה מספר 5​
המדפסת מנסה להדפיס את המסמך אך לא מצליחה למשוך את הדפים?​
מה עושים?​

אני זה אני!!!

משתמש פעיל

סליחה אולי מישהו יכול לעזור לימופיעה לי במדפסת תקלה מספר 5

המדפסת מנסה להדפיס את המסמך אך לא מצליחה למשוך את הדפים?

מה עושים?​

נייר נתקע במדפסת – בשום מקרה אין למשוך את הנייר מהחלק הקדמי של המדפסת אשר מפעיל לחץ על מערכת הזנת הנייר ועלול לפגוע בה . יש לפתוח דלת אחורית הנמצאת בחלק האחורי של המדפסת ולמשוך הנייר משם בעדינות תוך השתדלות לא להשאיר חלקי נייר בתוך המדפסת שייגרמו לתפיסת נייר שוב ושוב

פיר

משתמש סופר מקצוען
נייר נתקע במדפסת
– בשום מקרה אין למשוך את הנייר מהחלק הקדמי של המדפסת אשר מפעיל לחץ על מערכת הזנת הנייר ועלול לפגוע בה . יש לפתוח דלת אחורית הנמצאת בחלק האחורי של המדפסת ולמשוך הנייר משם בעדינות תוך השתדלות לא להשאיר חלקי נייר בתוך המדפסת שייגרמו לתפיסת נייר שוב ושוב
תודהעל התשובה בסוף מדפיס רק זה לוקח זמןאיך אני פותחת דלת אחורית
הדגם הוא hp5275?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה