זה שאלה כללית מידי,צורך למקום מכיל וחם מאוד מצד החברה והצוות
אמנם יש כמה שחושבים שהם אריות והולכים למקומות שכמעט בלי יחס אישי,
לצערי מכיר לא מעט נפילות.
לכאורה מדובר בבחור שצריך את הצרכים האלו יותר מהאחרים...זה שאלה כללית מידי,
רוב הבחורים עונים להגדרה הזו.
הבנתי את זה מראש, אבל צריך להסביר היטב את השאלה.איך שאני מבין מפותח/ת האשכול, שלבחור אין ישיבה עדיין, וזה כבר ממש מאוחר רובם ככולם של הישיבות בחנו את הבחורים וסגרו את ההרשמה, צריכים כאן ישיבה שמוכנה עדיין לקבל, אולי בשביל זה צריכים ליצור קשר עם הרשמים למיניהם
לכאורה מדובר בבחור שצריך את הצרכים האלו יותר מהאחרים...
פנינו והם לא יודעים מידע מדוייק על כל ישיבה ואנחנו צריכים מידעיותר מדוייק ממש על הישיבות והמכינותלמה לא לפנות למי שמבין בתחום?
לב שומע
או האזינו
אתה יכול לפרטישיבת זכרון מאיר בירושלים - הישיבה הטובה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הבחור יקבל תמיכה גם מבחוץ בעז"ה רק עדיין אנחנו רוצים מקום כמה שיותר מכיל וכמה שיותר משפחתי, ובלי חברה ישיבתית שמצריכה משחקים ויציאה מהטבעיות של הנפש,הבנתי את זה מראש, אבל צריך להסביר היטב את השאלה.
כי הישיבה שהוא כתב תורת ישראל זו ישיבה ברמה גבוהה מאוד,
אמנם יש שם יחס אישי והבחורים שמחים ונבנים, אבל מי שהוא מתקשה זה לא בשבילו.
השאלה היא עד איזה גיל לדעתך תוכלו להמשיך לעטוף אותו בצמר גפן.אני רק שואל כי כמו שציינו אנחנו מחפשים ישיבה מכילה במיוחד עם בחורים עדינים וטובים בלי משחק חברתי
הוא כבר שנים לא עטוף בצמר גפן אבל הנפש נשארת רגישה וזה מה שהוא צריך כעת כנראההבחור יקבל תמיכה גם מבחוץ בעז"ה רק עדיין אנחנו רוצים מקום כמה שיותר מכיל וכמה שיותר משפחתי, ובלי חברה ישיבתית שמצריכה משחקים ויציאה מהטבעיות של הנפש,
אתה יכול לפרט אם תורת ישראל עונה להגדרה הזו ולפרט קצת פרטים על הישיבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: