אבל זה היה לפי שבת ופתחו אחרי זה דבריםאם זה בגוגל הייתי נכנסת להסטוריה לתוך הקישור ששינה את התצוגה ופשוט עושה לו הסרה
זה לא תוסף של גוגל כרום.אולי תכנסי לתוספים?
צפה בקובץ המצורף 1268661
אולי זה זה?זה לא תוסף של גוגל כרום.
אני לא יודעת בדיוק מה זה.
את הקישור יש לך?זה לא תוסף של גוגל כרום.
אני לא יודעת בדיוק מה זה.
זה לא הקישורים האלה.אולי זה זה?
Color Enhancer - Chrome Web Store
A customizable color filter applied to webpages to improve color perception.chrome.google.com
או זה?
High Contrast - Chrome Web Store
Change or invert the color scheme to make webpages easier to read.chrome.google.com
אם היה לי מסתבר שהייתי מסתדרת.את הקישור יש לך?
אולי זה?
Babu Background RGB Color - Chrome Web Store
Care for your eyes. Easy change Text color,background color for browser. Relax and Protect your eyechrome.google.com
או זה
Color Changer - Chrome Web Store
Change a page's text, background, and link colors to your liking.chrome.google.com
או זה
Change Website Background - Chrome Web Store
Changes the background of webpages to a custom image or colour.chrome.google.com
או זה
Colour Changer - Chrome Web Store
Change the colour of the text and background of a webpage!chrome.google.com
אף אחד מהקישורים.זה הקישור
אני גם עשיתי את זהאף אחד מהקישורים.
זה היה קישור כזה שנכנסים אליו ויש אופציה לחיפוש.
ובאשכול שהיא פתחה היא שמה את הקישור וכמה מילים באנגלית שאותם צריך לחפש שם ולאשר .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: