דרוש מידע עזרה בשכר דירה, יכול להיות שמישהו רימה ומקבל את שלנו?

שלום,
רצינו לקבל עזרה משכר דירה, אין לנו מושג איך זה עובד, והנה על איזה מודעה קטנטנה על עמוד החשמל ליד הבית הופיע מספר, לעזרה בשכר דירה פנה לטלפון.... התקשרתי וביררתי, האיש מעבר לקו אמר שהוא ידאג ל"סדר" את כל הפרטים שחסרים כדי לקבל את השכר דירה, ובתמורה הוא דורש שב3 וחצי חודשים הראשונים כל התשלום של השכר דירה יעבור אליו כתשלום
הסכמתי, אין לי מושג אם זה היה נכון או לא (כי אין לי ידיעה כיצד מוצאים אישורים כאלה וכו')
הוא הבטיח שתוך שבוע זה מסודר!!
הבעיה היא שעברו מאז כבר חודשיים ובכל עת ששואלים אותו הוא מתרץ שהנה עוד יום-יומיים זה ייכנס לבנק...
מרגיש לי שהוא פשוט לקח את המסמכים שלנו וסידר איכשהו שייכנס לחשבון בנק שלו... ואחרי שנרדוף אחריו הוא עוד ידרוש 3 וחצי חודשים... (בהנחה שהוא לא רמאי שיסכן את עצמו בגניבה גם אחרי שנעלה עליו)
יכול להיות?
יש אפשרות לבדוק את זה?

בֶּכָויֹל מקרה

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כמו שכתב @very nice שבד"כ לוקחים על זה חודשיים ולא שלוש חודשים וחצי...

בעיקרון הוא צריך לסדר לכם את הטפסים אבל אתם צריכים לגשת לחברה עצמה שמנפיקה את הזכאות לקצבה והלכתם?

הבוטח בהשם

משתמש מקצוען
לא רק באזור האישי
אלא גם במספר של משרד השיכון
מיד בהתחלה אחרי הקשת ת.ז.
קצת מוזר שיעשה את זה, שכן אתם יכולים לבטל לו את הזכאות ולהלשין עליו ברגע, ועוד ועוד
יכול להיות שמשהו התפקשש לו, תלחצו עליו
מה כן, הוא לוקח מאוד יקר, יש זולים בהרבה
בהצלחה

הבוטח בהשם

משתמש מקצוען
כמו שכתב @very nice שבד"כ לוקחים על זה חודשיים ולא שלוש חודשים וחצי...

בעיקרון הוא צריך לסדר לכם את הטפסים אבל אתם צריכים לגשת לחברה עצמה שמנפיקה את הזכאות לקצבה והלכתם?
יש אפשרות גם בלי ללכת ללשכה...

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
שלום,
רצינו לקבל עזרה משכר דירה, אין לנו מושג איך זה עובד, והנה על איזה מודעה קטנטנה על עמוד החשמל ליד הבית הופיע מספר, לעזרה בשכר דירה פנה לטלפון.... התקשרתי וביררתי, האיש מעבר לקו אמר שהוא ידאג ל"סדר" את כל הפרטים שחסרים כדי לקבל את השכר דירה, ובתמורה הוא דורש שב3 וחצי חודשים הראשונים כל התשלום של השכר דירה יעבור אליו כתשלום
הסכמתי, אין לי מושג אם זה היה נכון או לא (כי אין לי ידיעה כיצד מוצאים אישורים כאלה וכו')
הוא הבטיח שתוך שבוע זה מסודר!!
הבעיה היא שעברו מאז כבר חודשיים ובכל עת ששואלים אותו הוא מתרץ שהנה עוד יום-יומיים זה ייכנס לבנק...
מרגיש לי שהוא פשוט לקח את המסמכים שלנו וסידר איכשהו שייכנס לחשבון בנק שלו... ואחרי שנרדוף אחריו הוא עוד ידרוש 3 וחצי חודשים... (בהנחה שהוא לא רמאי שיסכן את עצמו בגניבה גם אחרי שנעלה עליו)
יכול להיות?
יש אפשרות לבדוק את זה?
"הגונב מגנב פטור..."
אם אין לך מושג איך זה עובד זה לא גנבה לקבל סיוע לשנה?
אולי את לא זכאית ואת מקבלת סתם כסף לשנה בדיוק כמוהו....
מי שזכאי בדר"כ מגיש לבד ולא טורח לשלם המון כסף למישהו יעשה זאת עבורו...
לא שאסור לגנוב מהמדינה ,את זה לא אמרתי
אבל לפחות תכתבו ששאלתם רב וכו'

לגופו של עניין הוא קצת יקרן,
לא יכול להיות שעשה את זה על שמו מכמה סיבות אבל בדר"כ זה לוקח יותר משבוע פשוט הוא רצה שתבואו דרכו לכן הבטיח זריז אבל אל דאגה אתם תקבלו...
זה לוקח זמן בדר"כ אלא א"כ יש משתפי"ם מבפנים...
בהצלחה...

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
איך אפשר בלי ללכת
כנראה בטופס דיגיטלי דרך האתר של החברה
דרך אגב, בחברת מילגם יש בעיות והגבלות בהעלאת קבצים לטופס רק לשלושה מסמכים ורק עד גודל מסוים, אז בכל מקרה יצטרכו ללכת

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה