אורית אזבן
משתמש חדש
שלום. מעוניינת לקנות דירה בירושלים 3 חדרים/4 חדרים האם יש לכם מושג באיזה אזורים ניתן - אם בכלל -לקנות דירה בתקציב של 1,200,000 אשמח לכל הכוונה בנושא תודה רבה מראש
אם מתאים לך לשכור ולהשכיר או להשקעה זה שווה, כי יש שם אזורים של פינוי בינויקרית מנחם זה לא דירות ישנות מאוד בנייני רכבת?
מתחיל במיליון 350 -400 ל3 חדריםמישהו יודע מה המחירים בקרית יובל?
מברור שעשיתי היום הבנתי שהדרך לשם קצת סביב ערבים? לשלוח ילדים קטנים באוטובוס זה לא מסוכן?
לאיפה?לפסגת זאב?מברור שעשיתי היום הבנתי שהדרך לשם קצת סביב ערבים? לשלוח ילדים קטנים באוטובוס זה לא מסוכן?
חחחעל פסגת זאב את מדברת?
כן, וגם אני מבינה שנווה יעקב גם גולש קצת לאזור ערבי?על פסגת זאב את מדברת?
יש לי דירה ברמות שאני מוכרת ורוצה לקנות למגורים, אולי בשלב ראשון להשכרה אם יש בדירה פוטנציאל להשקעה כמו פינוי בינויזה דירה לגור או להשקעה?
אולי בגילה או בקרית מנחם.
איפה יש דירה ברמות שעולה מליון 200??יש לי דירה ברמות שאני מוכרת ורוצה לקנות למגורים, אולי בשלב ראשון להשכרה אם יש בדירה פוטנציאל להשקעה כמו פינוי בינוי
המכירה יותר 1200000 הסכום הנ"ל זה מה שישאראיפה יש דירה ברמות שעולה מליון 200??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: