יש לי גם מתקין חבילה מתאים וכדו' אני רק צריך לחבר אותו למחשב לכמה דקות להעביר את הקבצים.א"א
(ואם תראה כאלו שהצליחו אז תדע שלקחו יאנג רגיל-פרוץ פרצו אותו לסים כשר התקינו מה שרצו ושמו ברקע תמונה של מאושר של ועדת הרבנים וכו' וכו' אבל לקחת מכשיר שיצא מתחת ידם של ועדת הרבנים אין אפשרות להתקין כי פשוט מחקו את המתקין חבילות וכל צורה אחרת שאפשרה התקנה כמו ADB וכו')
הקפצהאני זקוק לפרוץ מכשיר גלקסי יאנג כשר מטעם ועדת הרבנים לעניני תקשורת לכמה דקות, (להתקין עליו "תפילון" וכדו')
מי שיודע איך לפרוץ וגם איך להחזיר את זה אח"כ, אשמח שיענה לי בפרטי, תודה רבה!
איפה לא?מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר כזה?
יש לי גם מתקין חבילה מתאים וכדו' אני רק צריך לחבר אותו למחשב לכמה דקות להעביר את הקבצים.
בלי שטויות בבקשה, חבר פרץ לי אותו כבר היום מיד אחרי הכולל (והוא לא מסכים לגלות איך...) והתקין לי שם "תפילון" "אורייתא" ופתקים דביקים, מיותר לציין שהוא הצליח לחבר למחשב ולהכניס מה שהוא רוצה (לקח לו בערך 10-15 דק' לגמור את הסיפור...). וכן, הוא התקין את ה דרך המכשיר באמצעות מתקין החבילה המובנה אז תודה רבה, ובלי קשקושים! (מיותר לציין שזה גירסא כשרה למהדרין מן המהדרין שעקרו את המצלמה וכדו' ומילאו בסיד לבן...)לא כ"כ הבנתי מה הכוונה לחבר את המתקין למחשב, "מתקין חבילה" זו אפלקצייה קריטית שיושבת במכשירים עצמם שעל ידו המכשיר מתקין אפלקציות חדשות. אם אין לך את זה (והם מחקו אותו להדיא במכשירי ועדת הרבנים) אין שום אפשרות להתקין. אמנם קיימות שיטות נוספות אך גם אותם חסמו כמו התקנה דרך מחשב - אז הרי אין חיבור למחשב כי הרסו את מולכי החשמל של הנתונים אך השאירו את אפשרות הטעינה כי זה חוטים אחרים.
בקיצור גם "מבינים" כבר ניסו ולא עלתה בידם.
אא"כ מדובר על תואם כשר שזה בעצם לא גרסה כשרה מקורית שם יש אפשרות לעשות הכל...
אולי אפשר מספר שלו???בלי שטויות בבקשה, חבר פרץ לי אותו כבר היום מיד אחרי הכולל (והוא לא מסכים לגלות איך...) והתקין לי שם "תפילון" "אורייתא" ופתקים דביקים, מיותר לציין שהוא הצליח לחבר למחשב ולהכניס מה שהוא רוצה (לקח לו בערך 10-15 דק' לגמור את הסיפור...). וכן, הוא התקין את ה דרך המכשיר באמצעות מתקין החבילה המובנה אז תודה רבה, ובלי קשקושים! (מיותר לציין שזה גירסא כשרה למהדרין מן המהדרין שעקרו את המצלמה וכדו' ומילאו בסיד לבן...)
נ.ב. ל@B7M ולשאר שרצו, ניסיתי לשכנע אותו לגלות לי ואני יפרסם רק באישי וכו' אבל זה לא עזר והוא לא נכנע.
בלי שטויות בבקשה, חבר פרץ לי אותו כבר היום מיד אחרי הכולל (והוא לא מסכים לגלות איך...) והתקין לי שם "תפילון" "אורייתא" ופתקים דביקים, מיותר לציין שהוא הצליח לחבר למחשב ולהכניס מה שהוא רוצה (לקח לו בערך 10-15 דק' לגמור את הסיפור...). וכן, הוא התקין את ה דרך המכשיר באמצעות מתקין החבילה המובנה אז תודה רבה, ובלי קשקושים! (מיותר לציין שזה גירסא כשרה למהדרין מן המהדרין שעקרו את המצלמה וכדו' ומילאו בסיד לבן...)
נ.ב. ל@B7M ולשאר שרצו, ניסיתי לשכנע אותו לגלות לי ואני יפרסם רק באישי וכו' אבל זה לא עזר והוא לא נכנע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: