עזרה עזרה בעיצוב עמוד לשיעור בנושא קדושת השבת

טעות לעולם חוזרת

משתמש סופר מקצוען
בעקבות המצב בארץ הקודש פניתי לאחד מן הרבנים שאני אוהב לשמוע את ההרצאות שלו שעולות בכמה אתרים,
וביקשתי ממנו לייחד שיעור שבועי על נושא שבת קודש,
הן ביאור של זמירות שבת שנדע מה אנחנו שרים, והן חיזוקים על עצם קדושת השבת.
לשמחתי הרבה הוא הסכים, ואמר כי ינסה להתחיל כבר בהקדם.

מה שכן, אני רוצה לעצב עמוד פתיחה לשיעור [זהו שיעור בווידאו]
והשאלה כמה אמור לעלות כזה עימוד בצורה יפה, לא צריך משהו מקצועי כי זה לא פרסומת אלא יותר עמוד יפה לתחילת השיעור.

אשמח למידע בענין בהקדם האפשרי.

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
בעקבות המצב בארץ הקודש פניתי לאחד מן הרבנים שאני אוהב לשמוע את ההרצאות שלו שעולות בכמה אתרים,
וביקשתי ממנו לייחד שיעור שבועי על נושא שבת קודש,
הן ביאור של זמירות שבת שנדע מה אנחנו שרים, והן חיזוקים על עצם קדושת השבת.
לשמחתי הרבה הוא הסכים, ואמר כי ינסה להתחיל כבר בהקדם.

מה שכן, אני רוצה לעצב עמוד פתיחה לשיעור [זהו שיעור בווידאו]
והשאלה כמה אמור לעלות כזה עימוד בצורה יפה, לא צריך משהו מקצועי כי זה לא פרסומת אלא יותר עמוד יפה לתחילת השיעור.

אשמח למידע בענין בהקדם האפשרי.
מה צריך שיהיה בעיצוב?
אשמח לפירוט...

טעות לעולם חוזרת

משתמש סופר מקצוען
מה צריך שיהיה בעיצוב?
אשמח לפירוט...
מה שהייתי חולם לעשות?
א. בכל שיעור יש כמין לוגו קטן בצד שמאל למטה של המסך, לעשות שם תמונה של קנדלברה יפה, וזהו. משהו שהוא ללא רקע כדי שתהיה אפשרות להצמיד למסך.
ב. מה שיותר חשוב לי, מכיוון והשיעור יעלה גם ביוטיוב לציבור פחות משלנו [וגם באתרים חרדים] אז כשאתה מעלה שיעור ביוטיוב יש כמין עמוד כזה שהוא למעשה הכותרת של השיעור, כי מי שהסרטון עולה לו ביוטיוב שיראה משהו מעוצב נחמד, עם נרות שבת אולי חלות וכדומה, וכמה מילים על מה היא סדרת השיעורים הזו.

מקווה שהובנתי.

אליש:)

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מה שהייתי חולם לעשות?
א. בכל שיעור יש כמין לוגו קטן בצד שמאל למטה של המסך, לעשות שם תמונה של קנדלברה יפה, וזהו. משהו שהוא ללא רקע כדי שתהיה אפשרות להצמיד למסך.
ב. מה שיותר חשוב לי, מכיוון והשיעור יעלה גם ביוטיוב לציבור פחות משלנו [וגם באתרים חרדים] אז כשאתה מעלה שיעור ביוטיוב יש כמין עמוד כזה שהוא למעשה הכותרת של השיעור, כי מי שהסרטון עולה לו ביוטיוב שיראה משהו מעוצב נחמד, עם נרות שבת אולי חלות וכדומה, וכמה מילים על מה היא סדרת השיעורים הזו.

מקווה שהובנתי.
לפני כל החלומות האלה
תילך תראה שיעורים ביוטיוב לפחות את ההתחלה של השיעורים
של הרב פנגר, הרב זמיר כהן, הרב קוואס, ותראה את הפתיח

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
מה שהייתי חולם לעשות?

מקווה שהובנתי.

א. לוגו. כלומר סמל קבוע ברקע הסירטון.
בדרך כלל מקובל להצמיד את לוגו הערוץ.
קיבלת >

1696841665486.png

בלי רקע >
1696841744649.png

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
בעריכה...

משך

מהמשתמשים המובילים!
פרסום וקופי
צילום מקצועי
יוצרי ai
אתה צריך להכניס כל פעם טקסט...
שעור מס', שם השעור, ועוד.

גירסא נקיה >
1696843436785.png

גירסא לדוגמא >
1696843378167.png

---
על עיצוב רציני יותר - משלמים.
זה בתור חסד וכיוון ;)

טעות לעולם חוזרת

משתמש סופר מקצוען
מ
אתה צריך להכניס כל פעם טקסט...
שעור מס', שם השעור, ועוד.

גירסא נקיה >
צפה בקובץ המצורף 1472530

גירסא לדוגמא >
צפה בקובץ המצורף 1472528

---
על עיצוב רציני יותר - משלמים.
זה בתור חסד וכיוון ;)
מטורף, אולי אשנה קצת....
אשלח לך בהזדמנות לינק שתראה את התוצאה

באמת אין מילים,
ואם הרב ירצה משהו שונה, כמובן בתשלום - אפנה שוב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה