עזרה עזרה במערכת ימות המשיח

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
יש לי מערכת של ימות המשיח ואני רוצה לעשות צינתוק חינמי לרשימת תפוצה שלי יש אפשרות לעשות את זה שאני מכניסה את השמות למערכת ולא כל מאזין מאשר את עצמו (זה קו של לימוד שכל מאזין משלם כסף כדי להקשיב לתוכן כך שאין פה צינתוק ספאם )

מעצב חסידי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
כן באתר שלהם אתה נכנס לניהול המערכת שלך מקיש את מספר המערכת ואת הקוד ואז שיגור הודעות ואז רשימת התפוצה ומוסיף איזה מספרים שאתה רוצה

ש

שרות

אורח
יש לי מערכת של ימות המשיח ואני רוצה לעשות צינתוק חינמי לרשימת תפוצה שלי יש אפשרות לעשות את זה שאני מכניסה את השמות למערכת ולא כל מאזין מאשר את עצמו (זה קו של לימוד שכל מאזין משלם כסף כדי להקשיב לתוכן כך שאין פה צינתוק ספאם )
צינתוקים חינמיים אין אפשרות להוספת המספרים- המאזין עצמו חייב להוסיף את עצמו לאישור קבלת צינתוקים

תגרין

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
מנסיון שלי.
קוי תוכן אין צינתוקים חינמיים.
יש אפשרות לדבר עם אנשים מימות המשיח, והם מגדירים סוג של צינתוקים בעלות של 140 שקלים. ואז כל צינתוק עולה 0.1 יחידות. (אולי שמו יובל, לא בטוחה)

הבוס הגדול

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
מנסיון שלי.
קוי תוכן אין צינתוקים חינמיים.
יש אפשרות לדבר עם אנשים מימות המשיח, והם מגדירים סוג של צינתוקים בעלות של 140 שקלים. ואז כל צינתוק עולה 0.1 יחידות. (אולי שמו יובל, לא בטוחה)
כפי שכתב למעלה, אם המאזין נרשם אז כן יש חינמי.
לעזרה ולפתיחת מערכות מורכבות קטנות כגדולות ניתן לפנות אליי ב speedsforyou שטרודל...

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים

שידרוגים

משתמש מקצוען
בכיף
תכתבו כאן מה הבעיה ננסה לעזור
יש לי מערכת קווי תוכן של ימות המשיח (IVR ולא וואטסאפון)
ידוע לי שיש אפשרות להגדיר צינתוק לרשימת התפוצה ברגע שמשאירים הודעה בשלוחות
החברה שלחה לי לחנק להסבר אך לא מצאתי ידיים ורגליים (ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי...)
האתוכלו להסביר לי איך להגדיר זאת?

ש

שרות

אורח
יש לי מערכת קווי תוכן של ימות המשיח (IVR ולא וואטסאפון)
ידוע לי שיש אפשרות להגדיר צינתוק לרשימת התפוצה ברגע שמשאירים הודעה בשלוחות
החברה שלחה לי לחנק להסבר אך לא מצאתי ידיים ורגליים (ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי...)
האתוכלו להסביר לי איך להגדיר זאת?
שלחו מייל 4256302

סמוי

משתמש פעיל
עזרה וסיוע מערכות של ימות המשיח ניתן לשלוח מייל ל hakama.ivrאין לכתוב כתובת מייל (להחליף ב@..) או בטלפון 03-5364359

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה