אבל זה עולה יחידות לא ?כן באתר שלהם אתה נכנס לניהול המערכת שלך מקיש את מספר המערכת ואת הקוד ואז שיגור הודעות ואז רשימת התפוצה ומוסיף איזה מספרים שאתה רוצה
צינתוקים חינמיים אין אפשרות להוספת המספרים- המאזין עצמו חייב להוסיף את עצמו לאישור קבלת צינתוקיםיש לי מערכת של ימות המשיח ואני רוצה לעשות צינתוק חינמי לרשימת תפוצה שלי יש אפשרות לעשות את זה שאני מכניסה את השמות למערכת ולא כל מאזין מאשר את עצמו (זה קו של לימוד שכל מאזין משלם כסף כדי להקשיב לתוכן כך שאין פה צינתוק ספאם )
כפי שכתב למעלה, אם המאזין נרשם אז כן יש חינמי.מנסיון שלי.
קוי תוכן אין צינתוקים חינמיים.
יש אפשרות לדבר עם אנשים מימות המשיח, והם מגדירים סוג של צינתוקים בעלות של 140 שקלים. ואז כל צינתוק עולה 0.1 יחידות. (אולי שמו יובל, לא בטוחה)
speedsforyou
שלחתי לך מיילכפי שכתב למעלה, אם המאזין נרשם אז כן יש חינמי.
לעזרה ולפתיחת מערכות מורכבות קטנות כגדולות ניתן לפנות אליי ב speedsforyou שטרודל...
האם אוכל גם להעזר?כפי שכתב למעלה, אם המאזין נרשם אז כן יש חינמי.
לעזרה ולפתיחת מערכות מורכבות קטנות כגדולות ניתן לפנות אליי ב speedsforyou שטרודל...
בכיףהאם אוכל גם להעזר?
יש לי מערכת קווי תוכן של ימות המשיח (IVR ולא וואטסאפון)בכיף
תכתבו כאן מה הבעיה ננסה לעזור
שלחו מייל 4256302יש לי מערכת קווי תוכן של ימות המשיח (IVR ולא וואטסאפון)
ידוע לי שיש אפשרות להגדיר צינתוק לרשימת התפוצה ברגע שמשאירים הודעה בשלוחות
החברה שלחה לי לחנק להסבר אך לא מצאתי ידיים ורגליים (ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי...)
האתוכלו להסביר לי איך להגדיר זאת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: